Constipați

Cei care v-ați pierdut simțul umorului, căutați-l. S-ar putea să fie singurul care să vă scape de constipație și care să vă facă viața mai ușoară. (prea) Serioși, bățoși și aroganți, s-ar putea să vă căptușiți și c-un pui de ulcer, roade rău acreala, aciditatea(adică răutatea) la stomac. Mai lăsați-o naibii de perfecțiune și râdeți cu gura până la urechi, în loc să căutați peste tot, cu lupa, defecte și imperfecțiuni! Nu-s deșteaptă, nu-s perfectă, îs de-a dreptul tutulucă, herleșă și văzduhistă (am și scris-o de destule ori!), râd ca tuta din orice, da’ io măcar îs fericită și-mi asum ce și cine sunt!
Ăștia constipați și-ncrâncenați să fiți „dăștepți” și minunați, aveți doar grijă că, fiind atât de perfecți, o să rămâneți fix așa: încremeniți și transformați în stane de piatră. Statui. Și știți care-i baiul cel mai mare când ești sus, pe-un piedestal? Vi se răhățesc în creștet toate păsările cerului și vă umpleți de căcat!

Aura B. Lupu

17/02/2020

5 gânduri despre „Constipați

  1. Am cheltuit mult să-mi fac statuie, o las acum n-am ce mai face. Am oroare de găinațuri, de aceea o să o țin acoperită fain frumos cu un material, poate chiar impermeabil. Când tinerii își vor da întânire în dreptul ei, vor zice: „Ne vedem la ora șapte, la momâie!”… 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.