Dialog

A fost o plăcere, o bucurie și o onoare să particip la târgul online de carte și experiențe culturale. Mai ales când am văzut cine a mai participat… Uau! E un alt vis devenit realitate. Pentru care-i mulțumesc lui Em Sava, editurii Siono și Libris că l-a făcut posibil. Recunosc că e un regret acesta, că încă n-am apucat să ne întâlnim la o lansare de carte, tare fain ar fi fost să-i cunosc pe cei din familia de suflet Siono, dar și pe voi, cititorii mei. Dar nu disper. Visurile devin realitate, la timpul potrivit. Știu asta. Uite, așa cum a fost acum și cu #LibFest. Dacă voiam să facem înregistrarea mai târziu, nu mai apucam. Acum n-am nici voce, nici putere. Așa că totul s-a potrivit perfect.

Vă las aici linkul de pe YouTube, unde, cei care n-ați văzut dialogul, puteți să-l urmăriți și, sper io, să-i dați și-un like, o apreciere.

Vă mulțumesc din suflet celor care ați fost alături de mine, contează foarte mult, să știți.

Cu drag și cu iubire,

Aura.

27/11/2021


Cărțile mele le găsiți aici:
https://www.sionoeditura.com/product/eu-si-atat/
și aici:
https://www.libris.ro/librarie-online?fsv_77564=Aura+B.+Lupu

19 gânduri despre „Dialog

    1. D-apoi mie! A fost o plăcere deosebită, în sfârșit ne-am văzut. Abia așa ne dăm seama cât tânjim după asta, să vedem și să cunoaștem oamenii cu care simțim că rezonăm și că suntem legați sufletește. A fost tare, tare fain. Îți mulțumesc, Em și sper la o dată viitoare fața în față, să ne putem și strânge-n brațe. Acum te îmbrățișez virtual. 🤩🥰🤗

      Apreciat de 1 persoană

  1. Foarte frumos a fost momentul! L-am văzut abia acum, pentru că eram bolnav atunci când s-a desfășurat convorbirea voastră și se pare că nu am reușit să recuperez chiar totul din acea perioadă. Voi recunoște și faptul că până la sfârșitul interviului am stat încordat, ca un părinte la serbarea copilului său. Asta pentru că transmiți și vizual emoție, la fel cum o faci în cuvintele așternute pe hârtie. Iar emoțiile sunt molipsitoare. Au evoluat într-un dialog vivace și plin de sinceritate, două doamne care îmi sunt dragi și pe care le admir, dar care îmi fac cinstea să le socotesc prietene.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.