Seară perfectă de vară

Acum, la nouă seara, încă-s 32 de grade. Azi a fost o zi frumoasă, perfectă de vară, n-am mai văzut cerul aici vreodată atât de albastru, parcă era de sticlă, nici soarele atât de galben, de strălucitor. Acum apune, roșiatic, uriașă minge de foc, învăluită de nori. Miroase a lemn, s-au încins scândurile de sus, eu miros a mâncare, a întreg meniul gătit azi. Încă-s prea obosită să mă bag la duș, mai stau un pic pe terasă, am încercat să citesc dar după câteva fraze mi-am dat seama că nu pot să mă concentrez. E o seară frumoasă, perfectă de vară, trei nori deasupra mea mă veghează, mingea de foc dispare încet.
Ultima zi din iulie. Luna mea favorită, s-a dus. Dar măcar se încheie perfect, c-o seară frumoasă, de vară. Chiar dacă-s obosită, chiar dacă (încă) miros a mâncare și nu a Chanel no. 5, sunt împăcată și liniștită.
Cu drag și cu iubire,
Aura.
31/07/2020

16 gânduri despre „Seară perfectă de vară

 1. 🙂 Chiar mă gândeam astă-seară la tine, pentru că de când ai povestit că nu văzuseși muște mai înainte în Belgia, m-am gândit că nici aici nu fuseseră până acum. Și nici descărcări electrice. Azi a fost mai cald, iar când s-a răcit dintr-o dată, s-au auzit tunete. Voiam să te întreb despre ele… Ploaia acum e ușoară ca o „mană”, cum i se spune pe la noi, dar cerul are o frumoasă culoare purpurie. Eu nu fac poze, dar toate imaginile frumoase mi le încarc pe retină cât pot, ca să-mi țină „de cald” la vremea când va fi nevoie.

  Apreciat de 1 persoană

  1. 😍 Tunete aici acum nu sunt, am tunat io bugăt ieri seară. 😂 Dar când plouă, de tunat tună și aici, voinicește. O să avem nevoie de amintirile astea, când va fi frig și cenușiu așa că bine faci, pune-le “bine”, cum zicem noi. Noapte bună, Condei!

   Apreciat de 1 persoană

  1. La asta mă gândesc și eu acum, când îmi vine să mă vaiet, că la iarna o să pomenesc căldura asta și-o s-o regret. 🙂 Așa că tac… Calde (sau deocamdată răcoroase) îmbrățișări, Constanța! 🤗

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.