Spusele nespuse

De doi ani de când am site-ul ăsta – aurablupu.com – n-am blocat aici pe nimeni, aici era altă mâncare de pește, nu ca pe feisbuc, unde block-urile se țin lanț și cei care vin să te jignească pe pagina ta sunt destui, acolo se ascund după un anonimat care le dă putere și curaj s-o facă. Aici, pentru că ne cam știm unii pe alții, nu am pățit-o niciodată. Până azi. Ioan mi-a comentat la articolul Lady Di, https://aurablupu.com/2020/06/28/lady-di/ io i-am răspuns, și tot așa, până la un moment dat. Ioane, să fii tu sănătos și să-ți dea Dumnezeu doar sănătate, dar la mine-n casă nu mai ai ce să intri. Am mai scris-o, mă repet ca o moară stricată, dacă-mi intri-n casă, păi minim, măcar minim de respect trebuie să ai! E alegerea ta s-o faci, ușa mea e larg deschisă tuturor, dar tu alegi să pășești aici, sau nu. Nici vorbă că aștept doar aplauze și osanale, n-am nevoie de un piedestal, am scris care e riscul când ești acolo, sus – https://aurablupu.com/2020/02/17/constipati/ 😜 dar nici n-o să accept să mă jignești la mine-n casă, asta să fie clar! Nu-i prima dată când observ comentariile lui răutăcioase și cam pline de venin, dar am zis că asta e, fiecare se exprimă cum îi place și are chef. Ce-i drept, alegerea e a mea dacă mai intru pe pagina lui să le văd. 😉 Așa că, n-am mai intrat. Mai ales de când s-a luat de Potecuță, care-i pâinea lui Dumnezeu, i-am dat și „unfollow”. Nu rezonăm, asta e. Dar când intri la mine pe pagină și mă bombardezi cu întrebări și păreri care-s nelalocul lor, io nu-s ca Potecuța, recunosc, nu-s pita lui Dumnezeu. Îs o scorpie afurisită și nici nu tac. N-o să-ți cânt în strună, doar pentru vizualizări. Dacă tot mă vizitezi atât de des, ar fi trebui deja să știi asta. Și nici că nu-i suport pe misogini. Hai pa!

Aura.

05 octombrie 2020

15 gânduri despre „Spusele nespuse

 1. Îmi pare rău că ai avut neplăceri, draga mea! Nici nu ştiu ce să zic, de obicei nu zic nimic în astfel de cazuri, dar ai amintit de mine şi nu mă pot face că nu am citit. Îţi mulţumesc mult de tot pentru ce ai zis!
  Nu ştiu exact la ce te referi, a fost o discuţie la mine pe blog când domnul Ioan a crezut, nu ştiu de ce, că articolul de atunci îi e dedicat şi a reacţionat. Da, mai dur decât aş fi crezut. Şi na, eu le pun pe toate la suflet, că-s mai bleguţă. De atunci, nu cred că a mai fost la mine pe blog. Sau nu la vedere. Despre acel moment spui? Că alt moment nu ştiu.
  Te îmbrăţişez!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Potecuță, stai liniștită, neplăcerile vin și trec. Îți mulțumesc și eu pentru cuvinte, da, cred că aia era discuția, deși n-am urmărit-o până la capăt. Oricum, contre și dat la gioale (ca să mă exprim și io plastic 😁) știu să încasez, dar din copilărie, având un frate mai mare, știu să și dau, cu tot cu pus la suflet. Cu drag te îmbrățișez și eu! 🤗😍

   Apreciază

   1. Şi foarte bine faci! Există totuşi limite, nu ne tragem de şireturi chiar aşa. Şi mai ales, sub nicio formă nu există scuze pentru jigniri. Şi acum vorbesc la modul general.
    Dai meditaţii? Că-s repetentă la asta 😀

    Apreciat de 1 persoană

   2. 😍 Știi cum Potecuță, io fac așa: până n-o aduci în discuție pe mama, direct sau scărpinându-te invers, crezând că nu mă prind, sau mă ameninți voalat, că faci – vezi Doamne! – pe domnul și nu-mi urezi să am parte de-o noră ca aia, încă tolerez. Dar după… NO WAY! Simplu. Te scutesc io de efortul de-a fi în dezacord cu mine. Nu-ți place decorul casei mele? Io nu te-am invitat, ai intrat, respectă-mă și respectă-mi părerile, alegerile, nu-mi cere să redecorezi de dragul tău, că n-o s-o fac. În schimb îți deschid ușa și te dau afară, de nu te vezi!

    Apreciat de 1 persoană

 2. Cu ocazia aceasta am citit articolul despre Lady Di, care imi scapase si chiar mi-a placut mult. Si pe cel cu constipatii. 😀 Ai procedat corect, blogul tau nu e loc de remarci misogine si mentalitati invechite. Daca mi-ar fi fost Lady Di mama, as fi fost foarte mandra de ea, asa cum sigur sunt si cei doi printi. Mai mult, cat timp o mama te iubeste si te creste, poate sa fie oricum vrea ea, cat timp nu face rau cuiva din pura rautate. O mama buna e o sfanta prin iubire si cine nu intelege asta nu intelege nimic. Ce face ea in viata privata e dreptul ei de om.

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.