F*

🤬 F* tu-i! Aici eram încă sub efectul anesteziei și ziceam că nu-i chiar așa de rău, că doare dar pot să suport. La două ceasuri îmi venea să mă tăvălesc pe jos. Fără pilule, orteză și gheață nu cred că aș rezista. Doare al naibii de tare, o durere din aia prin os, prin braț, umăr, ceafă… Totul doare. E nasol. Mă plimb prin casă. Încerc să citesc. Să urmăresc vreun serial. N-am răbdare pentru nimic. Curând trebuie să merg la control. Când dau jos orteza ca să mă spăl, îmi vine să urc pe pereți, transpir și io, și Adi. Io, de durere, Adi, de emoție și încordare. Știam c-o să fie greu, însă nu credeam c-o să fie chiar atât de greu. După doar trei zile m-am săturat deja de tot, ca țiganu’ de aia mă-sii, nu mai am răbdare, nu mai am nervi, nu mai am stare. E cumplit. Știu, sun ca o placă stricată, scârțâitoare, dar dați-mi voie să mă și plâng. F*tu-i! 🤬

Dar tot cu drag și cu iubire,
Aura B. Lupu
27/10/2022

11 gânduri despre „F*

  1. Măcar a trecut. Acum… o trece ea și durerea. Aura dragă, să te faci curând bine, îți doresc din suflet. Dar cât mai ai totuși de tras cu necazul ăsta, nu îți face griji de noi, e normal să te văicărești, mai ales că ai și cui. Ne pare rău că nu putem face mai mult să te sprijinim, totuși împrospătăm și noi urările de sănătate. Dea Domnul să fii bine!

    Apreciat de 1 persoană

  2. E nasol, am trecut și eu prin asa ceva și parca timpul stătea în loc ..dar cu răbdare și încredere am scapat și de asta. Este și partea aia optimista în care înveți sa prețuiești sănătatea ” ca e mai buna ca toate ” . Asa ca..răbdare și tutun ( 🙂 ) și însănătoșire ușoară ca sa zic asa . Doamne ajuta.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.