Peace & Harmony

Azi se simte multă încrâncenare, dezamăgire și ură. Deși ziua de azi ar trebui să fie doar plină de pace și armonie, de dragoste și binecuvântări, (e 11/11, cea mai magică zi din an, nu? https://aurablupu.com/2019/11/10/1111/)  în aer plutește fix contrariul.  Așa că am ales o declarație, https://aurablupu.com/2019/11/11/declaratie/, ceva care să contrabalanseze avalanșa de negativitate și răutate.

Am fost puțini la vot. Sunt mulți dezamăgiți și sătui de înjurături, pentru că puțini sunt cei care-i mai aplaudă pe cei plecați, de fapt primim tot mai multe huiduieli. Însă nu pentru aplauze am ieșit io la vot. Am ieșit pentru că-mi pasă – încă! – și pentru că-i un drept câștigat în ’89.

Acum însă prefer – din nou! – să stau departe și nu-mi doresc – din nou! – să mă mai întorc…

Când vezi că-s prea mulți cei care nu vor schimbarea, decizi să-ți vezi de-ale tale. De schimbarea ta.

Și să speri că, odată cu schimbarea ta, o să-i schimbi cumva, cândva, și pe ceilalți.

Azi am decis să simt doar pace și iubire, liniște și armonie. E decizia mea, indiferent de ce-i în aer. Și-aștept. Om trai și om vedea.

Cu drag și cu iubire,

Aura.

11/11/2019

 

5 gânduri despre „Peace & Harmony

  1. Am intuit rostul acelei declarații. Acum sunt și eu ca un râu ce s-a retras în matcă după ce a fost umflat de ploi. E o vreme în care simți că-i musai să te afli în mișcare tumultuoasă, să te zbați pentru un crez, că doar etapele acestea nu sunt mereu. Vin și trec… Dar sunt și momente când trenul a plecat deja cu tine și nu îți mai rămâne altceva de făcut, decât să te așezi. Să te aduni și eventual să cugeți. La altele decât la mersul trenului, desigur. De acum nu mai e treaba ta. De ce nu chiar la nemurirea sufletului? Am ascultat cu multă plăcere un fragment din melodia propusă pentru relaxare. Cât mi-a permis timpul acestui moment 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  2. Da, sub jumătate. Am o singură observație. Cei ce nu doresc schimbarea sunt un electorat disciplinat, care votează. Îi estimez la max. 2.500.000. Cei mai mulți care au stat acasă n-ar fi votat o analfabetă. Așa, au votat mai puțin de jumătate și aproape 1 din 4 analfabeta.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.