Declarație

Viața mea este minunată, miracolele mă însoțesc zilnic, ușile se deschid și sunt întâmpinată de surprize minunate. Totul vine la mine cu ușurință și bucurie, celulele din corpul meu se regenerează, se reîncarcă și se repornesc pentru propria mea sănătate și bunăstare. Dragostea înflorește în inima mea și atinge tot ce mă înconjoară. Pacea și armonia curg prin venele mele umplându-mă cu un sentiment de conectare cu tot ceea ce există. Convingerile mele sunt convingeri puternice și prospere care mă conectează și mă aliniază cu perfecțiunea infinită a sufletului meu.

Deoarece m-am regăsit și cinstesc vocea sufletului meu – șoapta lui Dumnezeu –  binecuvântările abundă în viața mea, miracolele sunt dezlănțuite în toate direcțiile de timp și spațiu, trecut, prezent și viitor.

Îngerii sunt alături de mine la fiecare pas și mă înalță zilnic.

Declar toate acestea și mai mult, fiind deschisă să primesc dragostea și îndrumarea lui Dumnezeu și a tuturor ființelor de Lumină, care sunt tovarășii mei de drum și de viață constanți și permanenți.

Cu drag și cu iubire,

Aura.

11/11/2019

 

 

6 gânduri despre „Declarație

  1. Cum eu mă aștept la ceva mai mult din partea coincidențelor, stau și mă socotesc și acum, căutând înțelesul de dincolo de coajă… Adineaori chiar, tocmai citeam acest fragment din „Jurnalul Fericirii”, al lui Steinhardt: „…Lumina mă înconjoară din toate părţile, e o fericire totală, şi înlătură totul; sunt scăldat în lumină orbitoare, plutesc în lumină, sunt în lumină şi exult. Ştiu că va dura veşnic, e un perpetuum immobile. Eu sunt îmi vorbeşte lumina, dar nu prin cuvinte, prin transmisiunea gândului. Eu sunt: şi înţeleg prin intelect şi pe calea simţirii – înţeleg că e Domnul şi că sunt înlăuntrul luminii Taborului, că nu numai o văd, ci şi vieţuiesc în mijlocul ei. Mai presus de orice sunt fericit, fericit, fericit. Sunt şi pricep că sunt şi mi-o spun. Şi Lumina parcă e mai luminoasă decât lumina şi parcă ea vorbeşte şi-mi spune cine e…”
    Descria bineînțeles o revelație mistică, ceva ce… e mai sublim decât orice se poate închipui cu mintea.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.