Zâmbet

Veselia, râsul din tot sufletul și optimismul, bucuria și recunoștința, făcutul hazului de necaz, pe mine m-au ajutat de nenumărate ori. M-au salvat. M-au adus înapoi pe linia de plutire. Să fii mucalit, să știi să stârnești zâmbete și să aduci bucurie în sufletul oamenilor, este remarcabil. Este o calitate extraordinară. Și simplă. Primul lucru care pe mine m-a uimit când am venit în Belgia, acesta a fost: zâmbetul oamenilor de pe stradă. Care, chiar dacă habar n-aveau cine sunt, îmi zâmbeau.

       Imaginați-vă că-i o zi aiurea, ploioasă și rece, iar tu te-ai trezit cu fața la cearceaf, ești fără chef, fără vlagă și fără zvâc. Mergând pe stradă, abătut și cu privirea tristă, întâlnești o persoană care-ți zâmbește larg, de parcă i-a răsărit soarele pe față. 🌞 Ce faci? Îi zâmbești în mod automat înapoi, nu? A doua persoană, la fel. Îți zâmbește, îi zâmbești. Și uite-așa, încet-încet, simți cum starea ta se schimbă. La rândul tău, continui să zâmbești tuturor persoanelor pe care le întâlnești. Chiar dacă e înnorat și plouă, tu porți soarele pe chip. Luminezi. Aduci bucurie. Aduci zâmbete. Iar partea cea mai faină este că nu te costa nimic! E gratis. Iar beneficiile uriașe.

Alegeți să fiți veseli. Alegeți să fiți sori. 🌞🌞🌞 Alegeți să împărțiți zâmbete. Fiți voi, fiecare dintre voi, motivul pentru care altcineva, azi, zâmbește.

Cu drag și cu iubire,
Aura B. Lupu

1 aprilie 2018

Fragment. „Trăirile Aurei” sunt la un click distanță, pe site-ul editurii Libris-Creator. Mulțumesc!

https://www.libris.ro/librarie-online?fsv_77564=Aura+B.+Lupu

smile

Donație

Vă place ceea ce citiți? Aici puteți sprijini autoarea. Mulțam fain!

€10,00

2 gânduri despre „Zâmbet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.