De la cititori

 

Primul volum este disponibil pe Amazon:

https://www.amazon.com/Trairile-Aurei-Romanian-Aura-Lupu/dp/6069461800

iar al doilea volum îl găsiți în librăria Șt.O.Iosif din Brașov și pe site-ul editurii Libris:

https://www.libris.ro/trairile-aurei-vol-2-aura-b-lupu-LIB978-606-029-131-2–p13043428.html

Vă mulțumesc din suflet tuturor!

Cu drag și cu iubire,

Aura B. Lupu

 

„Ce bucurie când întâlnești astfel de oameni, în lumea aceasta în care suntem din ce în ce mai însingurați, mai preocupați de „a avea” și nu de „a fi”, „a bucura”, „a dărui”.Aura face parte din acei oameni care dăruiesc. Dăruiește, fără cântar, din bogăția sufletului sau, din experiența de emigrant. Și aceea, născuta tot din dorința de a dărui – o viață mai bună celor dragi.O carte citită când cu zâmbetul pe buze, când cu lacrimi în ochi. La sfârșitul căreia înalți capul și spui, plin de optimism, la fel ca Scarlett O’Hara: „Și mâine este o zi!”.
O carte care îmbogățește! Felicitări, dragă Aura Lupu!” #TrairileAurei –Mihaela Popescu

„Aura Lupu, ești foarte priceputa în a pune pe hârtie în cele mai mici detalii și în cuvinte simple cele mai fine stări. Este o adevărată Arta! iar tu o stăpânești. Felicitări! M-am regăsit în multe din stările tale, pe unele încă le aștept, cu altele încă ma lupt. Te admir, îți doresc muuulta inspirație în continuare și ne vedem la lansarea de carte, la Arad.” Medan Violeta Maria

„Buna seara, Aura!
Am cateva zile de cand te urmaresc si te citesc cu drag si interes.
Imi plac subiectele abordate si mai mult decat atat consider ca sunt captivante si reale.
Ceea ce apreciez la tine este modul în care prezinți articolele: Pe șleau!… Sinceră să fiu apreciez, nu vezi prea des bloguri de genul.”  Catalina.

Silvia Gurău Imi place stilul tau sofisticat, da si nu. Imi place acel „tui” mama ei de viață dus la extremul ardelenesc. Imi place simplitatea ta complicată. Felicitări Aura ! De ce? Pentru ca nu te ascunzi de după tine.

 

Mihaela Chelba

Revin cu impresii! Titlul este unul sugestiv, este prezentata experienta si trairile autoarei in strainatate.
Strainatate, poate de multi dintre noi cunoscuta, cu avantajele si dezavantajele ei, dorul de “acasa”, acel dor care nu poate fi tradus si inteles in alta limba.
Personal, m-am regasit in multe din trairile ei.
Recomand! Cartea are un ton optimist, autoarei nu-i lipseste umorul, incearca sa pastreze traditiile, isi pastreaza vorba ardelenesca, ne relateaza din invataturile parintilor/bunicilor ei.

„Felicitari!!! aveti un dar in a povesti am zambit la unele capitole la altele mi au dat lacrimile (am avut senzatia ca -mi citeati sufletul )FELICITARI inca o data si BRAVO pentru ce a ti realizat.😘😘😘😘😘” Purice Mihaela

„Ea si atat…dupa cum sugereaza si numele Aura sunt mandra ca in drumul meu ai aparut Tu ,fiecare are in viata persoane de „referinta” asa numiti „ghizi spirituali”.Tu esti un suflet drag mie poate pt.ca cine se aseamana se aduna sau tb .sa se intalneasca.MultuMesc pt.inspiratie
Nu ti-am oferit stelute aici pt.ca tu esti o stea unica…”

Anca Socaciu M. 08.11.2018

Eugenia Simona Jurjiu :

„Spontana? Nu! Geniala!Draga mea Aura,tu nu știi să scrii. Tu știi să povestești, Frumos, real, simplu, fără exagerări, și nici de Sf nu am dat până acum. Te urmăresc cu drag și plăcere! Ai multe de oferit și noi suntem aici! 😘

Loredana Latis 

„Aura este o femeie extraordinara si un coach foarte eficient. O recomand cu inima.
Te iubesc Aura!!! Mult succes.”

Nadia Maria Muresan Exact asa e cartea: durere, curaj, voința și nu în ultimul rând minune. Minunea de a trăi efectiv un vis împlinit. Te pup Aura Lupu,

Cezara Sorescu

„Esti atat de pura si sincera in relatarile tale. Iti savurez fiecare articol. Nu te cunosc personal, dar te simt atat de aproape … Felicitari pentru modul in care reusesti sa scrii sentimente. Mult succes!”.

„E o plăcere sa te cunosc din ceea ce așterni pe pagină, dragă Aura.Cu talent, cu emoție, cu drag de cititorul tău . Și se transmite până departe, în suflete! Ai descoperit lumina, mergi prin ea!Și creaza, urme ale pașilor tai! Mult succes!” – MARCELA DORINA SERBAN.

„Stimată doamnă AURA ,
Am rămas uimit citind scurta prezentare . Am parcurs – o de vreo zece ori ! În fața dumneavoastră ne plecăm cu tot respectul .Meritați ! Mi – ați produs o bucurie enormă ! Cuvintele mi – au intrat direct la inimă . Mi – am dat seama că aveți darul scrisului . Să – i mulțumiți lui Dumnezeu ,cât de des puteți ! De – am folosi toți asemenea cuvinte , cred că s – ar împlini cuvintele lui Papa IOAN PAUL al 2 – lea : ” Internetul este o binefacere dată de Dumnezeu Omenirii ! „Mă opresc aici. Mă simt mândru că existați doamnă AURA ! Sănătate si toate cele bune !” – Nicolae Ioan Panduru.

 

„Trăirile Aurei”, autor: dejeanca Aura B. Lupu (Facebook: Aura Lupu).
O carte-jurnal conținând întâmplări adevărate. O carte a unei învingătoare.
Autoarea spune despre sine: „Am înțeles că toată suferința, toate lacrimile, toate încercările n-au fost în zadar. Împărtășind din experiența și încercările mele, știu și simt c-o să ajut și alte suflete”.O să redau aici un mic citat din această carte:
„Chiar și azi, când dragul meu […] ridică mâna, vrând să mă mângâie, instinctiv mă retrag ca o broască țestoasă sub carapace. Ca și-un câine bătut, chiar și când vrei să-l mângâi, se ferește „. Teodora Muncelean.