De la cititori

 

Primul volum este disponibil pe Amazon:

https://www.amazon.com/Trairile-Aurei-Romanian-Aura-Lupu/dp/6069461800

iar al doilea volum îl găsiți în librăria Șt.O.Iosif din Brașov și pe site-ul editurii Libris:

https://www.libris.ro/trairile-aurei-vol-2-aura-b-lupu-LIB978-606-029-131-2–p13043428.html

Vă mulțumesc din suflet tuturor!

Cu drag și cu iubire,

Aura B. Lupu

„Aura are într-adevăr soare în suflet și-n privire… Cine să știe mai bine a se bucura de tot ce e bun și frumos, dacă nu cineva care a traversat atâtea greutăți și încercări? Citiți „Trăirile Aurei” și îi veți înțelege zâmbetul afișat astăzi în poze. Mai mult decât atât, veți ajunge să vă bucurați la fel ca și ea de toate lucrurile mici, care doar fulguiesc câte un strop de frumos: un fluture, o floare, o rază caldă de soare. Toate sunt importante, așa cum ar fi orice picătură de apă ajunsă pe buzele unui însetat.”  Costin Preda, 10 iulie 2020

„Ce bucurie când întâlnești astfel de oameni, în lumea aceasta în care suntem din ce în ce mai însingurați, mai preocupați de „a avea” și nu de „a fi”, „a bucura”, „a dărui”.Aura face parte din acei oameni care dăruiesc. Dăruiește, fără cântar, din bogăția sufletului sau, din experiența de emigrant. Și aceea, născuta tot din dorința de a dărui – o viață mai bună celor dragi.O carte citită când cu zâmbetul pe buze, când cu lacrimi în ochi. La sfârșitul căreia înalți capul și spui, plin de optimism, la fel ca Scarlett O’Hara: „Și mâine este o zi!”.
O carte care îmbogățește! Felicitări, dragă Aura Lupu!” 
#TrairileAurei –Mihaela Popescu

„Aura Lupu, ești foarte priceputa în a pune pe hârtie în cele mai mici detalii și în cuvinte simple cele mai fine stări. Este o adevărată Arta! iar tu o stăpânești. Felicitări! M-am regăsit în multe din stările tale, pe unele încă le aștept, cu altele încă ma lupt. Te admir, îți doresc muuulta inspirație în continuare și ne vedem la lansarea de carte, la Arad.” Medan Violeta Maria

„Buna seara, Aura!
Am cateva zile de cand te urmaresc si te citesc cu drag si interes.
Imi plac subiectele abordate si mai mult decat atat consider ca sunt captivante si reale.
Ceea ce apreciez la tine este modul în care prezinți articolele: Pe șleau!… Sinceră să fiu apreciez, nu vezi prea des bloguri de genul.”  Catalina.

Silvia Gurău Imi place stilul tau sofisticat, da si nu. Imi place acel „tui” mama ei de viață dus la extremul ardelenesc. Imi place simplitatea ta complicată. Felicitări Aura ! De ce? Pentru ca nu te ascunzi de după tine.

 

Mihaela Chelba

Revin cu impresii! Titlul este unul sugestiv, este prezentata experienta si trairile autoarei in strainatate.
Strainatate, poate de multi dintre noi cunoscuta, cu avantajele si dezavantajele ei, dorul de “acasa”, acel dor care nu poate fi tradus si inteles in alta limba.
Personal, m-am regasit in multe din trairile ei.
Recomand! Cartea are un ton optimist, autoarei nu-i lipseste umorul, incearca sa pastreze traditiile, isi pastreaza vorba ardelenesca, ne relateaza din invataturile parintilor/bunicilor ei.

„Aura Lupu mă captivează cartea, sunt aproape de miezul noptii si nu imi vine sa o las…Superba…mai ales cea cu fluturii mi-a inmuiat sufletul…Esti speciala..

Multumesc….♥️🦋🦋🦋♥️” Corina Corneliu, 04/07/2020

„Oau,din nou si nou ma atingi cu vorbele tale… clar ca esti aleasă ca sa scrii!!!Te pup cu drag!!!” Ana Maria Banyai, 04/07/202

„Felicitari!!! aveti un dar in a povesti am zambit la unele capitole la altele mi au dat lacrimile (am avut senzatia ca -mi citeati sufletul )FELICITARI inca o data si BRAVO pentru ce a ti realizat.😘😘😘😘😘” Purice Mihaela

„Ea si atat…dupa cum sugereaza si numele Aura sunt mandra ca in drumul meu ai aparut Tu ,fiecare are in viata persoane de „referinta” asa numiti „ghizi spirituali”.Tu esti un suflet drag mie poate pt.ca cine se aseamana se aduna sau tb .sa se intalneasca.MultuMesc pt.inspiratie
Nu ti-am oferit stelute aici pt.ca tu esti o stea unica…”

Anca Socaciu M. 08.11.2018

Eugenia Simona Jurjiu :

„Spontana? Nu! Geniala!Draga mea Aura,tu nu știi să scrii. Tu știi să povestești, Frumos, real, simplu, fără exagerări, și nici de Sf nu am dat până acum. Te urmăresc cu drag și plăcere! Ai multe de oferit și noi suntem aici! 😘

Loredana Latis 

„Aura este o femeie extraordinara si un coach foarte eficient. O recomand cu inima.
Te iubesc Aura!!! Mult succes.”

Nadia Maria Muresan Exact asa e cartea: durere, curaj, voința și nu în ultimul rând minune. Minunea de a trăi efectiv un vis împlinit. Te pup Aura Lupu,

Cezara Sorescu

„Esti atat de pura si sincera in relatarile tale. Iti savurez fiecare articol. Nu te cunosc personal, dar te simt atat de aproape … Felicitari pentru modul in care reusesti sa scrii sentimente. Mult succes!”.

„E o plăcere sa te cunosc din ceea ce așterni pe pagină, dragă Aura.Cu talent, cu emoție, cu drag de cititorul tău . Și se transmite până departe, în suflete! Ai descoperit lumina, mergi prin ea!Și creaza, urme ale pașilor tai! Mult succes!” – MARCELA DORINA SERBAN.

„Stimată doamnă AURA ,
Am rămas uimit citind scurta prezentare . Am parcurs – o de vreo zece ori ! În fața dumneavoastră ne plecăm cu tot respectul .Meritați ! Mi – ați produs o bucurie enormă ! Cuvintele mi – au intrat direct la inimă . Mi – am dat seama că aveți darul scrisului . Să – i mulțumiți lui Dumnezeu ,cât de des puteți ! De – am folosi toți asemenea cuvinte , cred că s – ar împlini cuvintele lui Papa IOAN PAUL al 2 – lea : ” Internetul este o binefacere dată de Dumnezeu Omenirii ! „Mă opresc aici. Mă simt mândru că existați doamnă AURA ! Sănătate si toate cele bune !” – Nicolae Ioan Panduru.

 

„Trăirile Aurei”, autor: dejeanca Aura B. Lupu (Facebook: Aura Lupu).
O carte-jurnal conținând întâmplări adevărate. O carte a unei învingătoare.
Autoarea spune despre sine: „Am înțeles că toată suferința, toate lacrimile, toate încercările n-au fost în zadar. Împărtășind din experiența și încercările mele, știu și simt c-o să ajut și alte suflete”.O să redau aici un mic citat din această carte:
„Chiar și azi, când dragul meu […] ridică mâna, vrând să mă mângâie, instinctiv mă retrag ca o broască țestoasă sub carapace. Ca și-un câine bătut, chiar și când vrei să-l mângâi, se ferește „. 
Teodora Muncelean.

am terminat si eu volumul doi deja, de ceva vreme, ce bine ca am avut timp,multumesc Corona,vreau sa-ti multumesc in primul rand pt autograf si in al doilea rand pentru tot ce ai scris si tot ce ai transmis,m-am regasit in multe pagini din cartile tale,super tare!!Sunt putini din cei plecati, care sunt deschisi la suflet sa povesteasca cum e intradevar viata aici in Begia sau chiar in alta tara din afara!!Multumesc Aura draga esti fantastica!!Abia astept continuarea!!Urmatoarea carte! Mihaela Cazacu, 04/06/2020

„Dragă Aura,

Acum am reușit să termin de citit primul volum și-am trăit alături de tine unele momente. La unele mi-au dat lacrimile, la altele am zâmbit și tot așa…

Aceste cărți sunt cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit de aniversarea mea. Marți împlinesc 30 de ani, eu îți urmăresc mereu postările, te-am îndrăgit foarte mult iar când am văzut că ai publicat și volumul II mi-am dorit și m-am ambiționat și mai mult să am și eu aceste cărți.

Așa că i-am spus soțului meu că de aniversarea mea îmi doresc să-mi cumpere cărțile tale.

Iubesc să citesc, îmi găsesc liniștea sufletească.

Îi mulțumesc Domnului că mi te-a scos în cale, îți mulțumesc și ție din suflet și abia aștept să citesc volumul următor.

PS: Când i-am spus unei prietene ce i-am cerut soțului pentru ziua mea, mi-a spus: „Altele cer haine scumpe, iar tu cărți!”😁😂”

Mulțumesc și eu din suflet, Marina! ❤ ❤ ❤

#aurablupu #libris #trairileaurei📖 #being #grateful #to #my #readers 04/06/2020