De la cititori

 

„Ce bucurie când întâlnești astfel de oameni, în lumea aceasta în care suntem din ce în ce mai însingurați, mai preocupați de „a avea” și nu de „a fi”, „a bucura”, „a dărui”.Aura face parte din acei oameni care dăruiesc. Dăruiește, fără cântar, din bogăția sufletului sau, din experiența de emigrant. Și aceea, născuta tot din dorința de a dărui – o viață mai bună celor dragi.O carte citită când cu zâmbetul pe buze, când cu lacrimi în ochi. La sfârșitul căreia înalți capul și spui, plin de optimism, la fel ca Scarlett O’Hara: „Și mâine este o zi!”.
O carte care îmbogățește! Felicitări, dragă Aura Lupu!” #TrairileAurei –Mihaela Popescu

„Aura Lupu, ești foarte priceputa în a pune pe hârtie în cele mai mici detalii și în cuvinte simple cele mai fine stări. Este o adevărată Arta! iar tu o stăpânești. Felicitări! M-am regăsit în multe din stările tale, pe unele încă le aștept, cu altele încă ma lupt. Te admir, îți doresc muuulta inspirație în continuare și ne vedem la lansarea de carte, la Arad.” Medan Violeta Maria

„Buna seara, Aura!
Am cateva zile de cand te urmaresc si te citesc cu drag si interes.
Imi plac subiectele abordate si mai mult decat atat consider ca sunt captivante si reale.
Ceea ce apreciez la tine este modul în care prezinți articolele: Pe șleau!… Sinceră să fiu apreciez, nu vezi prea des bloguri de genul.”  Catalina.

Silvia Gurău Imi place stilul tau sofisticat, da si nu. Imi place acel „tui” mama ei de viață dus la extremul ardelenesc. Imi place simplitatea ta complicată. Felicitări Aura ! De ce? Pentru ca nu te ascunzi de după tine.

 

Mihaela Chelba

Revin cu impresii! Titlul este unul sugestiv, este prezentata experienta si trairile autoarei in strainatate.
Strainatate, poate de multi dintre noi cunoscuta, cu avantajele si dezavantajele ei, dorul de “acasa”, acel dor care nu poate fi tradus si inteles in alta limba.
Personal, m-am regasit in multe din trairile ei.
Recomand! Cartea are un ton optimist, autoarei nu-i lipseste umorul, incearca sa pastreze traditiile, isi pastreaza vorba ardelenesca, ne relateaza din invataturile parintilor/bunicilor ei.

„Felicitari!!! aveti un dar in a povesti am zambit la unele capitole la altele mi au dat lacrimile (am avut senzatia ca -mi citeati sufletul )FELICITARI inca o data si BRAVO pentru ce a ti realizat.😘😘😘😘😘” Purice Mihaela

„Ea si atat…dupa cum sugereaza si numele Aura sunt mandra ca in drumul meu ai aparut Tu ,fiecare are in viata persoane de „referinta” asa numiti „ghizi spirituali”.Tu esti un suflet drag mie poate pt.ca cine se aseamana se aduna sau tb .sa se intalneasca.MultuMesc pt.inspiratie
Nu ti-am oferit stelute aici pt.ca tu esti o stea unica…”

Anca Socaciu M. 08.11.2018

Eugenia Simona Jurjiu :

„Spontana? Nu! Geniala!Draga mea Aura,tu nu știi să scrii. Tu știi să povestești, Frumos, real, simplu, fără exagerări, și nici de Sf nu am dat până acum. Te urmăresc cu drag și plăcere! Ai multe de oferit și noi suntem aici! 😘

Loredana Latis 

„Aura este o femeie extraordinara si un coach foarte eficient. O recomand cu inima.
Te iubesc Aura!!! Mult succes.”

Nadia Maria Muresan Exact asa e cartea: durere, curaj, voința și nu în ultimul rând minune. Minunea de a trăi efectiv un vis împlinit. Te pup Aura Lupu,

Cezara Sorescu

„Esti atat de pura si sincera in relatarile tale. Iti savurez fiecare articol. Nu te cunosc personal, dar te simt atat de aproape … Felicitari pentru modul in care reusesti sa scrii sentimente. Mult succes!”.

„E o plăcere sa te cunosc din ceea ce așterni pe pagină, dragă Aura.Cu talent, cu emoție, cu drag de cititorul tău . Și se transmite până departe, în suflete! Ai descoperit lumina, mergi prin ea!Și creaza, urme ale pașilor tai! Mult succes!” – MARCELA DORINA SERBAN.

„Stimată doamnă AURA ,
Am rămas uimit citind scurta prezentare . Am parcurs – o de vreo zece ori ! În fața dumneavoastră ne plecăm cu tot respectul .Meritați ! Mi – ați produs o bucurie enormă ! Cuvintele mi – au intrat direct la inimă . Mi – am dat seama că aveți darul scrisului . Să – i mulțumiți lui Dumnezeu ,cât de des puteți ! De – am folosi toți asemenea cuvinte , cred că s – ar împlini cuvintele lui Papa IOAN PAUL al 2 – lea : ” Internetul este o binefacere dată de Dumnezeu Omenirii ! „Mă opresc aici. Mă simt mândru că existați doamnă AURA ! Sănătate si toate cele bune !” – Nicolae Ioan Panduru.

 

„Trăirile Aurei”, autor: dejeanca Aura B. Lupu (Facebook: Aura Lupu).
O carte-jurnal conținând întâmplări adevărate. O carte a unei învingătoare.
Autoarea spune despre sine: „Am înțeles că toată suferința, toate lacrimile, toate încercările n-au fost în zadar. Împărtășind din experiența și încercările mele, știu și simt c-o să ajut și alte suflete”.O să redau aici un mic citat din această carte:
„Chiar și azi, când dragul meu […] ridică mâna, vrând să mă mângâie, instinctiv mă retrag ca o broască țestoasă sub carapace. Ca și-un câine bătut, chiar și când vrei să-l mângâi, se ferește „. Teodora Muncelean.

Aura Bontea se simte binecuvântată cu Aura Lupu.

25 noiembrie la 20:44 ·

Și a ajuns…și nu îmi încăpeam în piele de bucurie și entuziasm (prima dată când am primit un așa cadou,în așa circumstanțe)😁.Evident,în seara în care am primit cartea, m-am și apucat de citit.Aș fi putut liniștită să o termin pe nerăsuflate ,atât de tare te prinde,atât de mult te face să simți,să trăiești tot ce e scris acolo în ea.Râzi și plângi alături de cea care, atât de frumos și-a pus sufletul cu toate cămăruțele și cotloanele lui cele mai ascunse(uneori chiar și de ea însăși),pe tavă ,la lumină completă ,pt noi cei care o citim…Te cufundă în melancolie,te face să visezi și în același timp de ține cu picioarele pe pământ,într-un mare fel….Și totuși am ales să citesc doar câteva pagini în ziua respectivă….De ce ?Pt că la fiecare scriere a ei ,la fiecare pagină,am simțit să fac o pauza și să trăiesc,să simt tot ce citeam acolo.Și cam la fiecare pagina conștientizam câte ceva…lucruri simple,aparent banale,dar de care uit atât de des..și care sunt atât de importante pt sufletul meu…Așa că am ales să fac altfel : în fiecare seară,înainte de culcare,citesc două, trei pagini…e ca și atunci cand îți spui rugăciunea și pleci la culcare mult mai liniștit,mult mai împăcat,mult mai încrezător în ceea ce urmează,mult mai ușurat de griji…cam asta simt eu in fiecare seară de cand a ajuns această carte la mine….liniște în suflet cu fiecare pagina citită,bucurie,entuziasm și poftă de viață,empatie,iubire pt cei din jur,pt viață și pt Univers,împăcare cu situații mai puțin plăcute…Mulțumesc minunată doamnă,pt carte,pt ocazia de a te cunoaște,pt ce inspiri și ce ne faci să trăim,pt emoțiile dăruite prin scrierile tale.TE PUP DE NU TE VEZI!😍😘🤗
#TrairileAurei #selfiecartea #book #aurablupu #carte
 – cu Aura Bontea.

Andra Boroș :

„Un vis care ajunge realitate e intotdeauna ceva frumos!Ma mandresc cu asa o matusica care reuseste sa starneasca in cine citeste o gramada de sentimente,care mai de care mai puternice,care te fac sa plangi si sa razi in acelasi timp.Versi lacrimi care la un moment dat nu stii de unde vin, din cauza unor emotii starnite de niste vorbe spuse din suflet.Multumim!😘😘😘”

Coralia Popa:

„Sa nu te opresti din ce ai inceput ! E fumos, curat si din suflet.Numele tau a fost bine ales.Radiezi . Ma bucur ca te-am regasit.”

Alina Sutu :

„Imi place ca prin ce scrii aduci un zambet oamenilor ,esti minunata!!!!”.

Claudia Nyerjak : „Nu-ti pierzi nicio clipa hazul cu care m-ai fermecat  Uite,eu, prin natura meseriei mele sunt atenta la ortografie si punctuatie,insa nu in halul ala in care sa fac o observatie unui necunoscut.Ceea ce m-a uimit la tine din prima ,,citire” a fost chiar faptul ca scrii impecabil,cu toate ca graiul nostru ardelenesc are un plus de dificultate in ceea ce priveste ortografia.”

Raluca Teodora:

„Pot să îmi permit să vă întreb de cât timp scrieți? Nu de alta, dar cartea dumneavoastră e ceva ce rar vezi, mai ales pe Wattpad unde scriitorii sunt cam de vârsta mea. A fost minunat ceea ce am citit, primul capitol al cărții. Aveți o profunzime aparte și un discurs mișcător, ce te face să uiți de acele câte exprimări la care ai strâmbat din nas. Cu siguranță ar trebui să fiți pe rafturile librăriilor, dacă asta nu se întâmplă deja.
Dacă ar fi sa dau un sfat, acela ar fi să schimbați coperta căci nu se pretează la o asemenea scriere. Pe acest grup sunt foarte multe persoane care se ocupă cu așa ceva, persoane printre care mă număr.
Trebuie sa spun și că ador titlul 
Mult succes în continuare!”.

„Deschizi o carte nouă, citești,intri într-o lume de idei și te simți alt om.Lucruri la care nu te gândeai îți vin în minte.
Să fie de vină sinceritatea autoarei?
Inteligența?
Dăruirea de sine?
Am băut și eu apă din Someș…
Aș mai bea.”
Andrei.

„Trairile Aurei” au ajuns intr-un final si la Ideal Contour.
Multumesc d-nei Rozica Lemnaru pentru ajutorul acordat de a intra in posesia acestei minunate carti si pe autoarea Aura Lupu o astept cu drag pentru un autograf!
Ideal Contour Turnhout

„Recomand această carte ! 😍❤️
O carte in care te regăsești in cel puțin una dintre pagini ..🙈
Carina Bokor

„Neața bună, suflet drag.Multumesc din suflet pentru carte!!! mă regăsesc în toate povestirile. De aseară am devorat aproape jumătate. Și cred că…. cândva te voi vizita.”
Cozma Doinita

„Bună Aura, gata de citit din ziua de când am luat-o. Frumos scris, totul sincer și real. Aștept continuarea! Cel mai mic cititor al tău 😇Minunea doi a mea 🤗„.
 – cu Gabi Tibichi

„Da, atât am de spus JOS PĂLĂRIA. Respect și să scrieți mereu. Mai am cred că vreo 20 de pagini și o termin. M a plimbat din copilărie și până în prezent. Concluzia./Nimic nu este întâmplător în viața. Va pup și vă îmbrățișez cu drag.”
– cu Loredana Lory

„Felicitări pentru toate postarile!Sunt fără cuvinte…..Cu respect,Liliana!”

 

„Am ajuns rapid la 22,d ar ma opresc ca vreau sa nu se termine…intre timp e cu „bine bine da’ ce mâncam?”
Iti mulțumesc!Te pup de nu te vezi! Succeeees!😘😘
– cu Carmen Ioana.

„Surpriza !! Ma bucur nespus de mult ca am fost pentru putin inspiratia ta. Nu ma asteptam sa publici aceasta postare !!! M-ai emotionat pana la lacrimi !! Dumnezeu ti-à dat acest har !! Se vede cat suflet ai pus in a scrie aceasta carte !!! Te felicit pentru ca nu ai renuntat si visul tau s-a implinit !! Ramai aceeasi femeie plina de pasiune !!! Iti doresc mult succes !!!😘❤️💐
– cu Adriana Mihoc.

„Mai am putin , impresionanta , cei plecati si dezradacinati am trait pe viu aceleasi situatii si sentimente , ma bucur ca le-ai deschis ochii si celor de acasa .Revin cu full review la sfarsit , sunt sigur ca la noapte o termin !”
Adi Muresan

„Ieri m-am apucat de citit, dar am citit primele 2 povești și m-am apucat de plâns. Nu am mai putut continua până azi. Citeam și nu mă puteam opri din citit, ochii îmi lăcrimau dar eu continuam să citesc, până nu am mai putut. Aura!!!!!!!!!! este extraordinară cartea ta!!! Am ajuns la pag.90, mai continui mâine dar vreau să-ți spun : NU TE LĂSA AURA, CONTINUĂ, ai dar și har. Trebuie să mai scrii !!!!” Viorica Olti

Kovari Torok Maria Babi Oamenilor le place scriitura ta,esti sincera si ff talentata! Ma bucur pentru succesul tau si sunt f mandra de tine! Pup!

Chiar dacă folosiți inspirația pentru a scrie cărțile astea, prin ele, ați devenit inspirația mea și a tuturor cititorilor Dvs! Mult succes, aștept a doua cu nerăbdare !Anamaria Andreea Ciceu.

Aura Lupu cartea ta a călătorit peste mări și țări, întâi în Phoenix și de acolo pe coasta Atlanticului, taman în Virginia Beach la statuia lui Neptun. Ai darul scrisului și nu numai, îți mulțumesc din suflet pentru bucuria de a te citi și a învăța de la tine. Te îmbrățișez cu mult drag de departe!

 

36329599_423520488124986_867413493475704832_o

 

Roman Mihaela Zimbesc și mai scap cite-o lacrimă citind cartea..e aproape gata dar cred că pină la următoarea o voi tot reciti…

„Ma regăsesc în multe capitole, iubesc viața cu bune si cu rele,natura,animalel,răsăritul si apusul ,familia,prietenii,oamenii ,florile,cerul,soarele,marea si sa nu mai vorbesc de minunea din viața mea ,fiul meu .Cu riscul de a ma repetă îmi face mare placere sa recitesc sa ma reincarc cu energie pozitivă si sa privesc partea plină a paharului.Te îmbrățișez cu drag si tine-o tot asa suflet frumos!” C.H.

 

„Aura draga, sunt asa de fericita sa te descopar si altfel. Iti simt durerea in fiecare propozitie dar mai ales spiritul ala de copil care, cu orice pret se bucura. Si, asa de tare te inteleg. De aceea plang si rad in acelasi timp. Sa te tina Dumnezeu sanatoasa. Pentru mine esti dovada vie ca se poate, ca nu exista limita, ca trebuie sa deschizi ochii, sufletul si mintea, sa intinzi mana si sa iei tot ce-ti doresti. Esti absolut minunata!”. Oana Avram. 
43604439_502854210191613_5397592972634095616_o (1)

 

60010574_10214858831812964_5629148467881312256_oTrairile Aurei II

36363321_423520068125028_2893972478990745600_o (1)

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.