Mesaje dătătoare de aripi

„Bună seara! Doamna Lupu, o ajuns cadoul meu de Crăciun. Voi petrece Sărbătorile de iarnă împreună cu d-voastră! Abia aștept să o citesc în tihnă, așa cum îmi place, iar primele 3 le-am recitit și tot nu mă satur. Felicitări! Sănătate și pendel fermecat!” — 13 decembrie 2022, Florina Oprea.

Deja bucuriile încep să vină iar munca să fie răsplătită! Să-ți vezi toate 4 cărțile împreună, e ceva extraordinar! Înseamnă că totuși faci ceva cum trebuie.

Florina Oprea, vă mulțumesc!

„Ce frumos! Atât de mult îmi place, sunt nerăbdătoare să întorc pagina, sunt curioasă să văd finalul Alisei, sper să o termin astă seară!😘🤗🙏

Cel mai bun cadou de Crăciun a fost să achizitionez cărțile scrise de dumneavoastră, am și terminat una, <<Eu. Și atat>>, minunată, mă declar fanul numărul 1🤗😁❤️. „

Am primit și felicitarea, mulțumesc din suflet, Anita!

„Nu pot să cred, în Ajun de Crăciun m-a sunat curierul, acum 30 de min. că are un pachet… Vă rog să mă credeți, când am văzut că era din Belgia, îmi venea să plâng! Scuzați fotografia făcută așa, pe pătură, dar le-am desfăcut în fugă, să le simt mirosul, și am fugit la muncă. (asta este, muncim și în Ajun) Cel mai frumos cadou primit, nu știu de ce mă emoționez așa când citesc ceea ce scrieți. Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc tot binele din lume! ❤❤❤” Ramona, Italia.

„Mulțumesc pt cărți și dedicație.

L-am făcut curios și pe soț. Deja a început o carte cât eu fac cozonacii!” Sorin Si Lucia Mihu

„Aseară am citit romanul ‹‹Eu. Și atât›› dintr-o răsuflare, aveam cu o seară înainte doar câteva pagini citite. Cât am citit, nu puteam să cred sau să înțeleg cum pot exista asemenea brute pe pământ, câtă putere a avut Alisa să treacă prin toate și să aveți atâta curaj să le așterneți pe foaie, și nu doar la întâmplare, ci cu mare har și îndemânare.

Nu pot decât să vă felicit pentru acest roman doar că mie, o simplă cititoare, îmi vine greu să-mi revin după asemenea întâmplări dureroase, nici nu pot să-mi imaginez suferințele trăite cu adevărat.

Domnul Dumnezeu să vă ocrotească în continuare și să vă păzească de tot și toate, numai de la El avem puterea de a merge mai departe.

Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!😘❤️🤗

Asta mi se pare pur și simplu extraordinar, când reușești să-ți faci cititorul să între în pielea personajului, să trăiască împreună cu el, să-i simtă emoțiile și suferințele, înseamnă că tu, ca scriitor, ți-ai făcut bine treaba. Mulțumesc din suflet,

Marina Stoica!

„Am început ‹‹Trăiește. Iubește. Și taci›› Este extraordinară cartea, numai din câteva pagini câte am reușit să citesc. Abia aștept să o savurez până la ultima pagină!”

Gabriela Tamas

„Și pe mine m-a impresionat această carte, mi-a dat fiori, mi-a trezit și unele amintiri demult ascunse…”

„Dumnezeu să îți dea sănătate și putere să mai scrii Auraș, că tare bine te pricepi. Am 2 ore de chimioterapie și Doamne! ce repede trece citind cartea ta! Îți mulțumesc din tot sufletul. Te îmbrățișez cu drag și îți doresc o zi minunată!”. N. C.

„Dragă Aura, am citit, de fapt am devorat cartea ta, Eu. Și atât, în câteva ore. Ador felul tău de a scrie, am intrat în pielea Alisei și am trăit fiecare clipă, fiecare emoție, am uitat de durerile mele postoperatorii. E genul de carte pe care o ador, o să ai un succes incredibil; sper că urmează să scrii continuarea, ne-ai lăsat în suspans. E o carte pe care o recomand, e excelentă. Îți mulțumesc și continuă să scrii, ai har de la Dumnezeu! Te pup cu drag, Adriana.”

„Bună ziua, doamna Aura.

Vă doresc un Crăciun fericit alături de cei dragi dumneavoastră, multă sănătate și să ne ajute bunul Dumnezeu să ajungem cu bine în anul viitor! Am început prima carte, mă rog să dureze drumul cât mai mult, să pot citi, nu îmi vine să o las. Continuați să scrieți, vă citim cu drag! Sărbători fericite! Marcela Iordache”

Sandra Segal

Recomand cartea asta din tot sufletul ♥

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.