Fire

Pișcătură de țânțar a fost scosul firelor. La cât de frică mi-a fost și la cu câtă groază m-am dus azi la cabinet, am fost surprinsă când mai că n-am simțit nimic. Din toată tărășenia asta cu operația, mi-am dat seama de câteva lucruri: că îs bugăt de rezistentă la durere, nu cum credeam io până acum, că-s o sâcâită și jumătate și samân bucățâcă-ruptă cu fiicior’ miu, 😁😉 nu suport nici eu ca hainele să nu stea cum trebuie pe mine și să facă cute și că-s o mulțime de oameni cărora le pasă dacă crep sau nu. Toate mesajele primite m-au bucurat și n-am destule cuvinte să vă mulțumesc. E mare lucru sa se roage cineva pentru tine. 🙏✨🙏

Chiar dacă durerile au fost îngrozitoare, știu că va trece cu bine și perioada asta grea. Azi am primit o poză cu prima carte ajunsă la cititori, mi-a facut mai bine decât un ibuprofen. Și cred că ăsta a fost norocul meu, 🍀 că în aceeași perioadă s-au împletit durerile cu bucuriile, suferința cu fericirea, binele cu răul, firul alb cu firul roșu. Adică am trăit viața asta fix așa cum e, o împletitură de fire minunate, care la final se dovedește a fi un model extraordinar.

Cu drag și cu iubire,

Aura.

03/11/2022

„Stimată doamnă Aura Lupu,

Îmi cer mii de scuze pentru ora neprielnică la care vă scriu, sper că nu vă deranjez.

Ieri am fost la Dom, aici în Linz, unde am aprins o candelă și am închinat o rugăciune pentru sănătatea și puterea Dumneavoastră. 🙏
Sper să fiți bine. Eu vă port în inima, gândurile și rugăciunile mele. Vă doresc o însănătoșire și recuperare cât mai rapide, dragă Doamnă.
🍀❤️💐

O noapte liniștită și somn lin vă doresc!

P.S.: V-am citit ultima postare de pe Facebook, în care mărturiseați că durerea v-a mai lăsat – ceea ce mă bucură, să vă știu bine și în proces de vindecare! ❤️ Am încredere că totul va fi bine! 🥰”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.