Vești bune

În sfârșit și-o veste bună! În avalanșa asta de neplăceri a apărut și raza de lumină. Chiar dacă voi fi probabil pe-un pat de spital, durerea va fi îndulcită de apariția noii cărți, despre care m-am abținut cu greu să nu vă scriu. Bine, am lăsat io firimituri, așa, ca Hans din poveste, iar ochii ageri ai unor cititori au intuit câte ceva.

Acum, că a ajuns la tipografie, pot să vă scriu. „Trăiește. Iubește. Și taci.” ajunge în curând la editura Siono. N-am destule cuvinte să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la apariția acestei cărți, despre care editura Siono zice: „O carte pe care o veți iubi. Garantat! În curând la SIONO, Trăiește. Iubește. Și taci. de îndrăgita scriitoare Aura Lupu. Coperta? Își spune singură numele: Sasha Segal. E parte din surprizele de toamnă & iarnă SIONO.”, Em Sava: „Aura, o plăcere să lucrez cu textele tale. De fiecare dată. Cartea asta e așa de caldă și de completă/complexă că ar trebui să fie citită de orice femeie.”, iar Sandra Segal: „Iată că acum mă pot lăuda public cu isprava, iar cartea merge la tipar mintenaș. Bravo Aura Lupu și Siono Literar (SIONO Editura). A fost multă distracție la alcătuirea colajului și o adevărată plăcere să lucrez cu Aura, care mi-a dat voie să scotocesc în albumele ei și să iau ce-mi place.”

Io de-abia aștept să fac cu ea la fel cum fac cu fiecare carte nouă: s-o țin în mâini câteva clipe, s-o privesc și s-o adulmec. Să-i simt miros de tipografie, pentru că parfumul cărților tipărite e de neegalat. Este și va rămâne una dintre aromele mele preferate.

Și-mi doresc din suflet ca această carte să vă placă și vouă și să ajungă la cât mai mulți cititori.

Mulțumesc familiei de suflet Siono, mulțumesc Em, mulțumesc Sasha. Sunteți extraordinari!

Cu drag și cu iubire,

Aura.

15 octombrie 2022

Cărțile mele le găsiți aici:

https://www.libris.ro/librarie-online?fsv_77564=Aura+B.+Lupu

și aici:
https://www.sionoeditura.com/product/eu-si-atat/
și-n librăriile din țară.
Cărturești
Humanitas
Libris – Brașov
Junimea – Iași
Casa Cărții – Iași
ELSTAR – Câmpina
Prăvălia cu Cărți – Constanța
Mihai Eminescu – București
Aida – Timișoara
Libris Eminescu – Tg. Mureș

14 gânduri despre „Vești bune

  1. Cât mă bucur de această veste. La mine va fi, mintenaș: Citește. Bucură-te. Împărtășește.
    O aștept cu mare nerăbdare. Dar, Aura, am lipsit mult și nu mai știu… Mă îngrijorează să aud că nu te simți bine. Cu și mai multă nerăbdare, îți mărturisesc, aștept să aflu că ai trecut și peste această problemă. ❤

    Apreciat de 1 persoană

    1. Cât mă bucur că ai revenit, Condei! Chiar voiam să-ți trimit un e-mail, să întreb ce mai faci, dar cu avalanșa de evenimente ce-au venit peste mine, n-am mai apucat. Luni, 24 octombrie, o să mă operez, Doamne ajută să treacă cu bine. Îți mulțumesc! 🙏💙

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.