Dorei

Mi-am început ziua în sunet de târnăcop, apoi de picamăr și buldozer. Spart de trotuar, hărmălaie, bubuituri, de s-au clătinat până și tablourile de pe pereți. De la Telenet au venit doi muncitori (fără să ne anunțe nimeni în prealabil sau măcar să pună semne c-o zi înainte să nu parcăm) să bage cablul de internet la noii noștri vecini.
Lor le-or fi băgat internetul, dar nouă ne-au tăiat cablul și ne-au mai spart și țeava de canalizare. Au și aici „Doreii” lor bugăți. Când le-am zis că m-au lăsat fără internet și-au mai spart și țeava, au ridicat din umeri. Nu pricepeau mare lucru, erau turci. Zău că-i înțeleg. Când ai o muncă atât de grea și de nasoală, ba mai dai și peste proprietari din ăștia care-s acasă și văd ce tâmpenii faci, normal că nu-ți convine. Și zău că nu le ziceam nimic dacă nu-i vedeam din balcon cum au astupat groapa, aruncând pământ peste țeava spartă și cablul tăiat, astupându-și rahatu’, ca mâțele, și se pregăteau să plece. Că no, am făcut io poze, preventiv, dar fiind de la Telenet, am zis că-s serioși și repară ce-au stricat, cum era normal. Vezi să nu! Mi-ai spus ceva de șef, că l-au și sunat și-o să vină alții să repare și duși au fost.
Nici măcar nu m-am mai enervat. Prea tare. M-a deranjat, dar ca noroc că am destule date mobile, iar luni vin cei de rețeaua noastră să repare. Pentru că, culmea! la Telenet nu pot face plângere, nefiind clientul lor. 😳😵‍💫 Noaptea minții. Acum să văd ce-o să fie cu țeava de canalizare.
La voi cum e? Tot Mercur retrograd? 😁🤣

Cu drag și cu iubire,
Aura B. Lupu
02/09/2022

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.