Everest

După ce fac curat prin casă am întotdeauna un sentiment de împlinire, de satisfacție. Alții au sentimentul ăsta când escaladează Everestul, io, dereticând. 😁 Ăsta-i Everestul meu. Îl mai aveam după ce alergam, și atunci escaladam un vârf, tot de-al meu. Dar cred că-i important să facem ce ne împlinește, indiferent când de înalt sau mic e acel Everest. Pentru unii să iasă din casă-i greu, acel pas, unic pas dincolo de prag e un efort, un act de curaj. Am scris aici despre asta:
https://aurablupu.wordpress.com/2017/11/20/curaj
Într-un fel sau altul, toți escaladăm vârfuri, depășim limite, toți avem ceva ce ne oferă sentimentul de împlinire și de satisfacție. Nu-s un mare fan al dereticatului, după cum bine știți, dar după aia, când în casă miroasă a ceară, a lămâie, a curat, când totul strălucește și e la locul lui, sentimentul ăla c-am făcut bine și cum trebuie, e neprețuit.

Cu drag și cu iubire,
Aura B. Lupu
20/01/2022

2 gânduri despre „Everest

  1. Bună dimineața, Aura!🤗🍵💖💐
    Ai dreptate, toți avem nevoie de un Everest al sufletului! Eu îl am și când îmi îngrijesc florile, mai ales când readuc la viață una care a avut probleme. Mulțumim pentru acest îndemn! O zi frumoasă!🤗🙋🕊️🌞

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.