Misiunea spirituală a câinelui

MISIUNEA SPIRITUALĂ A CĂȚELULUI TĂU.
„Știai că pe lângă faptul că îți ține companie, câinele tău a venit cu o misiune spirituală, de a te sprijini în cele mai grele momente din viața ta? Câinii sunt creaturi care sunt mânate de dragoste, afecțiune și grijă. Sunt onești, loiali și extrem de credincioși. Da, sunt animale, dar au un fel de-a fi care le-a adus titlul de „cel mai bun prieten al omului”. Ei se mai pot numi chiar îngeri canini care umblă printre noi, cu o misiune specială pentru umanitate.
Câinii sunt terapeuți emoționali, ei nu ezită niciodată să te abordeze, să-ți dea o energie bună și să te însoțească atunci când ești trist și descurajat. Mulți câini fac lucruri deosebite cu o singură persoană sau pot avea un impact asupra unui întreg grup de oameni, precum o familie.
Câinele devine un prieten de nedespărțit, dar există câteva secrete în spatele acestei prietenii.
*Sunt protectori energetici – Câinii sunt îngeri protectori care absorb vibrațiile dezechilibrate atât de la tine, cât și din locurile în care locuiești. Ele sunt apoi curățate cu apă, plante și alte elemente. Ei se sacrifică pentru tine atunci când există energii rele care te pot afecta. Știu care este misiunea lor și nu ezită să te protejeze de orice-ar fi. Unul dintre motivele morții subite ale unui câine se datorează acelor energii puternice pe care le absorb. O modalitate bună de a curăța acea energie negativă este oferindu-le multă afecțiune. Mângâierile îi fac fericiți.
*Ei te aleg pe tine – Dincolo de ceea ce crezi, ei te aleg pe tine și nu invers. Chiar și atunci când ai ocazia să „alegi” dintre mulți cățeluși, cel care te-a ales se va apropia de tine și îți va câștiga încrederea și afecțiunea pentru ca tu să-l selectezi. Și vei ști că ai ales bine, deși nu tu ai ales.
*Sunt purtători de iubire necondiționată – Câinii sunt fideli. În fiecare zi îți vor arăta smerenie și iubire necondiționată. Nu vei simți niciodată că te-a uitat, pentru că vine mereu să te întâmpine, dă din coadă fericit când te vede, chiar dacă au trecut doar 5 minute de când nu te-a mai văzut…
Îngerii canini pot crea o legătură atât de specială încât moartea celui pe care l-au iubit cel mai mult îi poate deprima până la punctul de a se lăsa să moară și ei, pentru că misiunea lor nu mai are rost în lume, nu-și mai găsesc sensul vieții aici.
S-au cunoscut cazuri în care pierderea unui prieten uman le face pe aceste animale de companie să sufere de o așteptare eternă, speranța că se va întoarce, iar dacă înțeleg că a plecat pentru totdeauna, decid să moară.
*Sunt sensibili la vibrații de tot felul.
Sunt conectați cu vibrații foarte mari și sunt incredibil de sensibili, sunt capabili să perceapă mult mai mult decât îți imaginezi, sunt radare energetice, mereu în alertă, chiar și atunci când îi vezi odihnindu-se. Au o sensibilitate impresionantă prin miros, văz și auz. Ei pot vedea prin dimensiuni și planuri pe care oamenii nu le pot percepe. De aceea devin neliniștiți și anxioși în fața unei prezențe ciudate.
*Sunt terapeuții emoționali perfecți.
La nivel personal, ei vor fi mereu conștienți de starea stăpânului lor și de familia care i-a primit. Ei se asigură că totul este întotdeauna în armonie. Când simt tristețe, depresie, frângere de inimă sau orice sentimente negative, ei caută o modalitate de a-ți îmbunătăți starea de spirit. Mișcarea cozii emite unde vibraţionale care armonizează mediul. Sunt semne de dragoste.
Câinii sunt cei mai buni prieteni, cei mai buni tovarăși de viață. Sunt jucăuși și inocenți, sunt pur și simplu îngeri care merg pe patru picioare, făcându-ne viața fericită.
Dacă vrei să simți ce înseamnă cu adevărat iubirea necondiționată, ia-ți un cățel.”
Sursa: Trenul Vieții

2 gânduri despre „Misiunea spirituală a câinelui

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.