Break down

Ieri abia pe la 10 seara, când m-am pus în pat, am băgat de seamă că au leșinat rețelele sociale. Nici n-am știu până mai-nainte cât a durat (cică vreo șase ore). Prima oară am crezut că are ceva telefonul meu, oricum l-am oprit, cum fac de obicei peste noapte, i-am întrebat și pe restul colocatarilor dacă lor le merg și-atunci m-am lămurit. Nu pot spune că m-am panicat, că m-am tăvălit pe jos și mi-am smuls părul din cap de disperare, singurul regret era că n-am apucat să transcriu toate articolele și pe WordPress, dar m-am felicitat că am reușit să stau din ce în ce mai puțin pe rețeaua lui nenea Țuk și că, deși știu că îi cam enervez pe cititori cu articolele duble, (unul pe facebook și unul pe aurablupu.com) o fac tocmai pentru că cineva, pe la începuturile mele din 2018, când n-aveam mare habar (nu c-aș avea acum prea mult) m-a sfătuit să fac ceva și să-mi salvez scrierile, că na, domeniul ăsta-i închiriat, nu-i al nostru și oricând poate dispărea. Nu mai știu cine a fost persoana aceea, dar îi mulțumesc și-n ziua de azi, datorită sfatului ei au apărut „Trăirile Aurei”. Ce-i tipărit rămâne, e palpabil, e viu. Da, are și internetul avantajele lui de necontestat, dar uite cum toată munca ta poate dispărea în neant așa, peste noapte, puf, s-a dus.
Îmi pare bine pentru fiecare cititor, pentru fiecare vizitator de-aici, dar cel mai mult mă bucur când primesc poze cu cărțile mele din bibliotecile voastre și când prieteniile astea coboară din virtual în viața reală. Când ne cunoaștem personal. Cineva-mi scria azi că mă înțelege perfect, mulți tocmai asta-mi scrieți, că vă regăsiți în ceea ce scriu, că trăirile mele sunt și ale voastre. Tocmai de asta, un gând s-a înfiripat, i-am scris și doamnei, n-ar fi oare și mai fain să ne întâlnim? Să punem de-o șezătoare, să ne cunoaștem personal? Deocamdată-i doar un gând, sper să se și concretizeze. Voi ce ziceți? Vă băgați?
Cu drag și cu iubire,
Aura B. Lupu
05/10/2021

Cărțile mele le găsiți aici 👇👇👇
https://www.libris.ro/librarie-online?fsv_77564=Aura+B.+Lupu
Și aici 👇👇👇
https://www.sionoeditura.com/product/eu-si-atat/

5 gânduri despre „Break down

  1. Vii tu încoace!? Nu e foarte departe, doar vreo 18-20 de ore, dar poate mai stai prin vreun aeroport câteva ore. Sau să vin eu la tine în Belgia!? Probabil ar trebui să ajung în Paris şi de acolo la tine…Cam complicat, nu crezi!?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.