Make your wildest dreams come true

„Make your wildest dreams come true” stă scris pe pijamaua mea. Abia când m-am uitat la poză, am văzut. Ce-mi plac mesajele astea, chiar și de pe pijamale, care vin la momentul oportun! Azi mi-am dat iar seama că s-au adeverit multe, iar asta înainte să văd mesajul, am avut un fel de „speed dating” cu colegii, să ne cunoaștem mai bine, iar la fiecare cuvânt în jurul căruia trebuia să țesem o poveste despre noi, n-am avut nicio treabă, pe toate le-am bifat: câine, călătorii, casă, mașină, soț, copii, cărți citite (și publicate😁), hobby-uri, plimbări în natură, apusuri, mers la mare, la munte etc. Mai am destule de îndeplinit, vreau să vizitez America, să văd Niagara și Marele Canion, să zbor cu balonul și elicopterul, să văd Aurora Boreală, Sfinxul, Piramidele, Stonehenge, să scriu în continuare și să mai public niște cărți, să văd delfinii la apus și să călătoresc mult, mult, peste tot în lumea asta mare și atât de faină.

Și-am mai remarcat că indiferent ce cuvânt aveam de dezvoltat, fiecare persoana pe care am avut-o în fața, după câteva cuvinte, spunea apoi cu totul altceva, iar acel altceva era despre ceea ce-l preocupa în mod deosebit: copilul, problema cu socrii, inadaptarea, divorțul, mutatul etc. A fost fascinant să văd atâtea tipologii, să cunosc atâția oameni deosebiți. Iar faptul că a trebuit să dau detalii personale, tocmai asta mi-a amintit: că am bifat multe dintre visurile cele mai nebunești.

A fost o zi epuizantă (la întoarcere iar am stat mult în autobuz), dar mi-am revenit, am urcat în podul meu și m-am uitat la cer, să-i mulțumesc pentru toate. Iar el mi-a mulțumit în felul lui: c-un curcubeu, cu culori deosebite, cu fața scăldată în lumina blândă a soarelui.

Nu stați pe gânduri, nu vă fie frică, îndepliniți-vă cele mai sălbatice, mai îndrăznețe visuri. Faceți ce vă spune sufletul și inima. E păcat să lași timpul să treacă, iar visurile să zacă pe undeva, în vreun colț prăfuit.

Cu drag și cu iubire,

Aura

09/09/2021

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.