Teleghidare

Știți cum e să fii teleghidat de oboseală? Adică nici să nu știi pe ce lume ești când te dai jos din pat… Aseară (spre miezul nopții chiar) am fost la aeroport, v-am zis că aștept o prietenă dragă. Și știind că vine fata, zic joi, hai să mai pregătesc una, alta prin casă, să nu fie chiar ca la balamuc, să mai șterg și io un praf, mai un dat cu aspiratorul, seara mă duc să-mi fac freza etc. Da’ vineri dimineața ce să vezi? V-am zis și că-s pusă pe schimbat și am vorbit în primăvară cu o firmă să ne renoveze fațada casei, că tot am renovat acoperișul și am făcut schimbări multe, să fie tacâmul complet. Cine pune schele la 8 dimineața și face tămbălău? Echipa. 😁 Asta e. Acum au putut, acum au venit. Și cine stă la povești până dimineața la 2? Două prietene care nu s-au văzut de-o mie de ani! Așa că, în premieră, vă prezint două teleghidate care încearcă să funcționeze cu prima cafea.

Cu drag și cu iubire,
Aura&Mihaela
21/08/2021

2 gânduri despre „Teleghidare

  1. Ce mai contează oboseala, când ai împrospătat sufletul cu amintiri împreună cu o prietenă…
    Dacă în ultima fotografie este schela fațadei clădirii, înseamnă cu nu mi-am imaginat deloc cum trebuie casa voastră. Aici parcă mă uit la o imagine din Anglia… Așadar e un corp mare, care înglobează trei case, nu? Cu trei proprietari. La fel e și la mine, noi îi zicem apartament că deținem numai trei camere la parter. Închiriate. Și mai sunt încă cinci apartamente în aceeași clădire, iar curțile (una în față iar alta în spate) sunt bineînțeles comune.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Așa este, Condei și ioi, câte mai avem de depănat! 😁 Aici casele de felul ăsta se numesc „rijwoning” – case în linie, sau aliniate, traducere aprox., adică toate casele-s lipite una de cealaltă, sunt vreo 10 așa, dar casa mea, cel puțin, e de sus până jos a mea, la vecini e mai încurcat, sunt doi proprietari. Și curtea e doar a mea, la fel și terasa. 😁 Spre bucuria mea, altfel n-o cumpăram. 😉

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.