Portalul leului 08/08

Portalul Lion’s Gate este deschis în perioada 26 iulie – 12 august, dar cel mai activ este azi, 8 august. Acest lucru se întâmplă atunci când steaua fixă ​​albastră strălucitoare Sirius se aliniază perfect cu Centura lui Orion și cu piramidele din Giza, din Egipt. Este un moment intens și puternic, frumos și magic. Am mai scris io despre el și anul trecut

08.08 – ∞

dar anul acesta, Lion’s Gate cade în aceeași zi și cu Luna Nouă din Leu, care se petrece la ora 16:50, ora României.

Deschiderea portalului este un moment perfect, ideal pentru a manifesta schimbarea și pentru a ne aduce la îndeplinire visurile și speranțele. Fiindcă soarele este în Leu, este un moment minunat pentru a crea, a privi adânc, în inimile noastre și-a vedea ce ne dorim cu adevărat. Cu Poarta Leului activată, putem aprinde pasiunile și să le transformăm în realitate în acest moment.

Sirius este cea mai strălucitoare stea albastră din galaxie, despre care se știe că este un punct extrem de spiritual al cerului (conform istoriei și timpurilor antice). Pe măsură ce portalul mistic se deblochează în aceeași zi cu Luna Nouă, vom fi în mijlocul creării unui nou început, este o zi extrem de puternică și magică pentru toată lumea.

Numerologia Porții Leului
Portalul Lion’s Gate se deschide pe 8/8. Numărul opt este un număr magic, deoarece se aliniază cu succesul și transformarea. Are multă tenacitate, forță și înțelepciune care ne pot ajuta să evoluăm la un nivel superior. Prosperitatea și abundența vin în mod natural la numărul opt, motiv pentru care este o zi bogată pentru a ne manifesta visurile. Ele se vor împlini, atâta timp cât suntem sinceri și conciși cu ceea ce ne dorim. Vom prospera și ne vom schimba prin dorințele care sunt aduse la viață pe 8/8 prin acest portal.

Ce va aduce Lion’s Gate?
Lion’s Gate poate aduce noroc, dragoste, pozitivitate și optimism. De asemenea, va adăuga abundență vieții noastre. Această energie ne va ajuta să scăpăm de negativitate și pesimism.

Ce ar trebui să manifestăm?
Cel mai bun lucru pe care să-l aducem în viața noastră acum este tot ceea ce ne face fericiți. Leul stăpânește inima, ceea ce înseamnă că trebuie să ne conectăm la ceea ce ne umple de bucurie și de dragoste.

Este timpul să devenim conștienți. Pe cine și ce iubim? Ce relații și activități sunt benefice pentru noi? Rezonăm cu ele la nivel sufletesc? Dacă nu, atunci poate că este timpul să ne deconectăm, să le reevaluăm, să schimbăm direcția.

Lumea și viitorul sunt nelimitate. Putem crea viața pe care o dorim atâta timp cât inimile noastre sunt complet conectate cu visurile și dorințele noastre. Orice vom crea azi, va avea aripi să zboare, în orice proiect ne vom angaja, dacă o facem cu pasiune și entuziasm și ne umple inima cu fericire și dragoste, va avea succes.

Să ne fie de (și cu) folos!

Cu drag și cu iubire,

Aura.

08/08/2021

Sursa: https://www.astrology.com/

(FOTO: Pixabay.com)

8 gânduri despre „Portalul leului 08/08

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.