N-am nevoie

N-am nevoie de aprobarea ta, ca să mă simt autentică. N-am nevoie de aprecierea ta, ca să mă simt reală. N-am nevoie de îndemnul tău, ca să am curaj. N-am nevoie de prietenia ta, ca să mă simt specială. N-am nevoie de nimic de la tine, tot ce-ai putea să-mi oferi, eu am deja. N-am nevoie de respectul tău, de cuvintele tale, de privirile și de aplauzele tale. Știi de ce? Pentru că, pentru mine, nu contezi. Poți face orice, mă poți ataca cât vrei, săgețile tale otrăvite nu mă ating. Cineva, mai presus de tine și de mine, veghează, mă păzește, mă protejează, și ăsta-i singurul lucrul de care am nevoie: de scutul Lui.

Zâmbetul n-o să mi-l mai ștergi, neliniștea n-o să mi-o mai strecori în suflet, nopțile n-o să mi le mai răscolești. Dacă aș continua să mă gândesc la tine, ai câștiga. Iar mie nu-mi place să pierd.

N-am nevoie de nimic de la tine. Însă tu, de la mine, vei avea. Nu-i o amenințare, e o promisiune. Vei vedea.

Cu drag și cu iubire,

Aura.

27/10/2020

6 gânduri despre „N-am nevoie

  1. Ei, Florin!… Un scriitor nu uită 🙂 El are sertărașe în memoria lui și acolo ține pe cineva cu drag, ori ca într-o temniță. Și câteodată îl scoate și îl mai pune și pe eșafod. Ca să facă exorcizări 🙂 Eu tot spun și mă vaiet că am început să uit, dar când mi se declanșează câte o amintire, vine cu toate amănuntele, până la norișorii de pe colțul cerului.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.