Luna plină 3 august 2020

„Luna plină a lunii august 2020 are loc pe 3 august în zodia Vărsătorului. Ea ne introduce în ultima lună a verii dar și în energiile puternicului Portal al Leului din 8 august. Lunile pline întotdeauna pun lumina pe ce avem nevoie să vedem, ajutându-ne să putem conștientiza un adevăr mai mare și să ne expandăm modul de gândire.

Dacă lucrurile au fost neclare, încețoșate în ultima vreme, această Lună plină ne îndeamnă să mai privim încă o dată pentru că acum putem primi răspunsurile căutate. Planeta trezirii și schimbării, Uranus, este foarte activă sub această Lună plină. Această energie nu este aici ca să ne tulbure viețile ci să ne ajute să eliminăm ceea ce nu mai este menit pentru noi. Mulți știm și simțim când e timpul să dăm drumul la ceva sau cineva dar uneori poate fi așa de greu să o facem!

Luna plină ne va ajuta să dăm drumul cu blândețe și ne reamintește să nu mai ținem cu dinții din frică. Ce gânduri, credințe, persoane, circumstanțe avem și nu vrem să le dăm drumul?

Această Lună plină ne cere să rămână doar ce trebuie. Este mai bine să lăsăm să cadă ce e menit să cadă și să rămână ce e menit să rămână decât să încercăm să controlăm lucrurile. Dacă ne abandonăm și ne lăsăm să curgem cu fluxul vieții, vom permite Universului să ne arate calea inimii.

Această energie de scuturare de la Uranus ne mai servește și altui scop – trezirea energiei sufletului. Când lucrurile ne zguduie, ne fac să privim totul într-o nouă lumină și să simțim diferit despre noi înșine și despre lumea în care trăim. Asta poate declanșa o trezire și să căpătăm o noua cunoaștere și înțelepciune.

Uranus ne scutură întotdeauna doar ca să ne trezească și să ne arate o cale nouă, și mai măreață.

Luna plină în Vărsător din 3 august ne ajută să vedem aceste energii în creștere și putem primi fiecare în parte înțelepciune intuitivă, idei noi, inspirații pentru pașii următori de făcut în viață. Dacă ai întrebări, dacă ești în căutarea unei noi înțelepciuni, dacă vrei să îți expandezi mintea spre noi orizonturi, să ajungi mai sus sub lumina Lunii pline, fii deschis și profită. Lasă informația să curgă prin tine. Liniștește mintea și vezi ce vine spre tine. Stai sub lumina Lunii pline, privește-o cum strălucește puternic pe cer, cere-i să îți aducă înțelepciune, cere-i să îți trimită mesaje, ai răbdare. Ce nu mai e menit pentru tine, va ieși din viața ta iar piesele rămase se vor reorganiza în noua realitate și te vei simți reînnoit, restaurat, trezit și cu o mai mare cunoaștere a cine ești și unde trebuie să fii.”
sursa: foreverconscious
Foto: Aura B. Lupu, 02 august 2020
Hamme

lunaaugust

2 gânduri despre „Luna plină 3 august 2020

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.