Eclipsa de Lună plină, 05/07/2020 – transformări majore

„La finalul acestei săptămâni, duminică, 5 iulie, are loc o frumoasă eclipsă de lună în zodia Capricorn. Evenimentul aduce schimbări uriașe pentru toate cele 12 semne zodiacale care se vor bucura de faimă, putere, înțelegere, sănătate sau chiar de toate la un loc.

Este momentul ideal ca nativii să-și seteze scopuri și idealuri înalte pentru că au toate șansele ca visurile lor să se împlinească. Totodată, obiectivele rămase pe listă trebuie duse la bun sfârșit, tot ce trebuie să facă este să se pună pe treabă.

Răspunsurile sincere nu vor întârzia să apară, astrele fiind de partea semnelor zodiacale care au tot ce le trebuie pentru a-și atinge scopurile. Această eclipsă de Lună aduce tot ce-ți dorești, trebuie doar să-ți pui în minte ce anume îți dorești.

Ești împins de la spate să îți recapeți puterea și să faci ceea ce îți place. Fie că este vorba despre o relație, de viața de familie, de condiții mai bune de lucru, de faimă, de bani, de sănătate sau de toate la un loc. Ai puterea să îți construiești viața pe care ți-o dorești. Este vremea să iei frâiele în propriile mâini. Unde te vezi peste 5 ani? Este momentul să pornești la drum. Acum, în acest moment, din acest loc în care te afli acum.

Este timpul să îți setezi obiective înalte și să te pui pe treabă.

Ce înseamnă eclipsa de Lună în Capricorn?

Privește realist spre visurile tale, spre obiectivele și aspirațiile tale. Această eclipsă de Lună plină în penumbră din zodia Capricorn te pune să privești realitatea. Să vezi clar care îți sunt succesele, care îți sunt eșecurile. Câte din dorințele puse ai reușit să le împlinești? Bucură-te de ceea ce ai realizat și pune-ți întrebări în legătură cu lucrurile care nu ți-au ieșit. Ce s-a întâmplat? Nu ți s-a potrivit, nu ai fost suficient de motivat? Nu a mai fost relevant pentru tine? Toate aceste răspunsuri sincere îți croiesc drumul spre ceea în ce merită să investești energia ta.

Acestă eclipsă de Lună plină aduce revelații: ce dorești să faci, unde dorești să fii? Dar ca să realizezi toate acestea, trebuie să depui un efort real. Poți avea o mulțime de idei și intenții bune. Dacă nu ești dispus să miști un deget ca să ajungi acolo, e degeaba. Impune-ți o structură, disciplinează-te, îmblânzește-ți nesiguranțele. Numai așa poți face lucrurile să se întâmple.

Sfaturi pentru eclipsa de Lună plina în Capricorn

1.     Revizuiește-ți finanțele. Actualizează-ți datele la internet-banking, dacă utilizezi acest serviciu.

2.     Concentrează-te pe un lucru cu adevărat important pentru tine și roagă Universul să te ajute să-l obții.

3.     Observă unde pierzi timpul și organizează-te mai bine.

4.     Creează limite clare și nu lăsa pe nimeni să depășească linia.

5.     Gândește-te la modalități prin care poți economisi bani sau prin care poți utiliza mai bine resursele disponibile.

6.     Fă curățenie, aruncă, vinde, reciclează tot ce nu îți mai este de folos, dar ocupă spațiu.

7.     Începe sau finalizează discuțiile legate de un proiect sau afacere.

8.     Să nu îți fie frică să încerci.

Întrebări pe care să ți le pui

1.     Sunt responsabil cu banii mei? Îmi pot îmbunătăți situația?

2.     Mă lupt pentru drepturile mele?

3.     Evit să mă confrunt cu adevărul că pierd vremea?

4.     Ce am realizat până acum în acest an?

5.     În ce arie din viața mea sunt foarte leneș? Ce trebuie să fac pentru a schimba asta?

6.     Mă mulțumesc cu puțin?

7.     Cum mă pot pregăti pentru neașteptat?

Capricornul este foarte organizat și prevăzător, urmează-i modelul. Acceptă realitatea și fă tot posibilul pentru a merge înainte!

Conjunctura astrală a eclipsei de Lună plină

Acestă eclipsă de Lună plină în Capricorn face opoziție cu Mercur retrograd în Rac. E vremea să-ți aduci aminte de faptul că suntem interconectați. Ce tradiții din familie îți făceau plăcere? Nu trebuie să renunți la tot trecutul tău. Păstrează lucrurile care îți fac plăcere. De asemenea, se simte puternica influență a lui Saturn retrograd în Capricorn. El te îndeamnă să fii mai responsabil de faptele tale. Pune-ți ordine în viață și în casă. Conjuncția Jupiter-Pluto din 29 iunie încă își face simțită prezența. Ambele planete sunt retrograde în Capricorn, iar transformarea socială pe scară largă este intensă. Fă schimbări în exterior, dar nu uita că totul pleacă din inimă. Pe măsură ce Pluto și Jupiter se aliniază cu asteroidul înțelepciunii, Pallas Athena, primești mesajul că trebuie să-ți alegi înțelept bătăliile. Chiar trebuie să-ți irosești energia în conflicte ce nu-ți aduc niciun beneficiu?

În plus, îi avem pe Marte și pe Chiron în Berbec. Suntem împinși de la spate să ne exprimăm și să ne ocupăm spațiul în lume, să cooperăm, să avem grijă unul de celălalt. Cu toții avem nevoie de structură, de disciplină, de ordine. Și nu în ultimul rând, Luna plină în Capricorn face trigon cu Uranus în Taur, ceea ce ne dă posibilitatea să găsim soluții neașteptate la problemele noastre. Ca un fulger puternic ce face lumină în întuneric, iar ceea ce părea de nerezolvat, brusc are chiar mai multe variante de soluționare.”

Sursa: romaniatv.net

Să ne fie de (și cu) folos!

Aura.

02/07/2020

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.