Luna Nouă, eclipsa solară, solstițiu de vară, 20-21 iunie: Noua dimensiune a ființei

„Între 20-21 iunie vom avea Luna Nouă și eclipsa solară în Rac. Este cea mai puternică perioadă din an, potențată și de energia solstițiului, la zero grade în Rac. Zero grade în orice semn zodiacal reprezintă câmpul posibilităților infinite, iar zero grade în Rac reprezintă axa globală, un punct astrologic foarte important.

O Eclipsă solară la Luna Nouă pe axa globală înseamnă începutul unei noi linii de destin, a unei lumi noi, a unei noi dimensiuni a ființei. Reprezintă punctul dincolo de care lumea nouă începe să răsară.

Este o energie puternică în această perioadă care nu este concentrată doar pe parcursul unei zile. Este de fapt un portal care se construiește și care lucrează și înainte și mult timp după această perioadă. Pașii și alegerile pe care le facem în preajma acestei eclipse au potențialul să dureze mulți ani de aici înainte. E ca și cum Planeta dar și noi, împreună cu ea, am încheiat o etapă a călătoriei și suntem pregătiți să începem alta. Vor urma transformări mari, ne vom despărți de lumea veche și vom păși în cea nouă. Ne-am pregătit mult timp pentru asta și acum timpul a sosit.

În această călătorie nouă care ni se revelează, mai mulți oameni vor începe să se trezească și să descopere abilități pe care nu știau că le au. Descoperirea acestor abilități ne va ajuta să schimbăm modul cum abordăm lucrurile ca societate.  Vom simți la nivel individual că este vorba mai mult despre ce se întâmplă la nivel colectiv și despre călătoria planetei ca întreg.

Spațiul potențialului infinit

Eclipsa solară în Rac este o eclipsă inelară în care umbra lunii va acoperi centrul soarelui, formând un inel strălucitor de foc. Acest inel de lumină este un simbol al creației dar și al distrugerii. Umbra lunii reprezintă durerile trecutului dar și pântecul potențialului infinit care așteaptă să nască o nouă creație.

Inelul de foc reprezintă resursele de care este nevoie pentru a naște această creație, dar și eliberarea care trebuie să aibă loc pentru ca această nouă creație să se nască. Intrăm acum în contact mai mult cu vidul fertil, cu starea de creație care poate naște noul în timp ce arde vechiul.

Acest inel de foc este hrană pentru scopul și misiunea sufletului nostru. Acordează-te la dorințele tale, permite focului interior și pasiunii să te conducă și apoi stabilește intenții sub energia eclipsei.

Vizualizează ce vrei să atragi în viața ta. Cum ai vrea să arate Noul Pământ? Încorporează toate aceste vibrații, pentru o nouă dimensiune a ființei tale și pentru o nouă realitate colectivă.

Nu este nicio coincidență că această puternică eclipsă solară are loc între două eclipse de lună foarte puternice – cea din 5 iunie în Săgetător și cea din 4 iulie în Capricorn.

Transformarea și schimbarea sunt inevitabile în această perioadă. Ni se arată în mod simultan ce este posibil și ce ne stă în cale. Vechiul se distruge pentru ca renașterea să poată exista.

Procesul este profund, așa că oferă-ți Iubire. Oferă-le altora Iubire. Permite vindecării pe care Iubirea o aduce să curgă prin tine.

Este o perioadă foarte puternică. Și mai avem încă o eclipsă înainte de a căpăta mai multă claritate legat de ce ne aduce acest portal al eclipselor.”

Adaptare: foreverconscious.com

sursa: https://www.damaideparte.ro

Să ne fie de (și cu) folos!

Cu drag și cu iubire,

Aura B. Lupu

19/06/2020

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.