Zelist

Io recunosc că-s pe spate ca și virușii, tehnologia mă depășește (uneori) complet, mă lămurește cineva ce-i cu Zelist? Am dat întâmplător de el, ca legătură de la site-ul meu, și văd că apar și io pe-acolo. Potecuță, tu știi ceva de el? Ești și tu în listă. 😁

Help…

17 gânduri despre „Zelist

 1. Am întrebat pe google „Ce este Zelist?” și mi-a răspuns:

  „Zelist Monitor este un sistem de monitorizare si masurare a social-media din Romania. In fiecare saptamana Zelist Monitor analizeaza peste 86.000 de bloguri, peste 41.000 de pagini de Facebook, peste 298.000 de conturi de Twitter, 2.800 de publicatii online si 119 din cele mai importante forumuri pentru a-ti da posibilitatea de a indentifica in timp real principalele discutii create in jurul brandurilor care te intereseaza.”

  Apreciat de 3 persoane

 2. Este un sistem de clasificare a blog-urilor. L-am urmărit și analizat și eu. În criterii nu cred că primează traficul. De fapt, n-am izbutit să descifrez criterii. Dă o atenție specială legăturilor dintre blog-uri. Nici aici n-am înțeles, fiindcă nu este vorba de comentarii. Cred că nu contabilizează accesele directe ale unor utilizatori independenți sau dintr-o rețea de socializare. Nu cred că te-am lămurit, fiindcă nu sunt nici eu.

  Apreciat de 3 persoane

   1. Eu l-am analizat în raport cu traficul. Am avut scăderi în săptămâni cu trafic mult mai mare decât cel uzual. Impresia mea este că nu contabilizează utilizatori externi blog-urilor.

    Apreciat de 1 persoană

 3. Ce este exact nu ştiu nici eu, dar nu-i de rău. Mă jucam pe vremuri, intram să văd cum stau, dar când m-am prins că nu înţeleg nimic din ce măsoară el acolo, am lăsat-o baltă. Cum ţi-a zis Florin, e un mister cum calculează sau ce calculează, ce linkuru vrea, ce legături. Nu ştiu, nu vreau să ştiu. Cert e că Chirilă e pe primul loc de când ştiu eu de zelist, adică din 2012 😀
  E de bine, nu ai făcut nimic, acolo intră orice blog, nu trebuie să faci nimic, te bagă ei 😀

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.