Black&White

Nu asta-i soluția, să îngenunchem cerându-ne scuze că ne-am născut albi, cum au făcut nu știu ce parlamentari. Deja toată situația degenerează în absurd! Să ne cerem scuze pentru culoarea pielii cu care am venit pe lume? Noi n-am avut atunci nimic de spus, acum însă da, acum putem decide să ne schimbăm ÎN NOi, nu la suprafață doar! Să îngenunchem și să ne cerem scuze pentru că suntem răi, invidioși, afurisiți, proști, mincinoși, parșivi, înțepeniți în dogme, zgârciți, nemiloși, pentru că aruncăm prea repede cu pietre și ne grăbim să judecăm; să ne cerem scuze pentru că suntem hoți, borfași, necinstiți, pentru că de prea multe ori nu ținem cont de nimeni și nimic și călcăm peste cadavre, zdrobind inimi și suflete, nepăsători. Să ne cerem scuze pentru că nu vrem să devenim mai buni, pentru că preferăm să facem un mic gest simbolic, să fim și noi în ton cu lumea, îngenunchind de ochii lumii, în semn de aliniere cu ceva, dar fără să și ÎNSEMNE chiar ceva, uitând imediat ce ne-am ridicat motivul pentru care am făcut-o, luând-o iar de la capăt, fiind exact ca înainte.
Pentru toate astea și multe altele ar trebui să îngenunchem și să ne cerem scuze, nu pentru că am venit pe lume albi, ci pentru că între timp ne-am înnegrit.
În suflete…

Cu drag și cu iubire,
Aura.
11/06/2020

4 gânduri despre „Black&White

  1. ipocrizia a ajuns la cote maxime.. HBO a scos filmul ”Pe aripile vantului” din grila pt ca ”foloseste stereotiputi” la adresa ”unei comunitati”. Abia astept sa se scoata din grila toate filmele in care se rosteste cuvantul ”NIGGA”. Cinematografia americana ramane cu 10%

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.