Cel mai dor…

Azi cică e ziua dorului.
Toți avem un dor în suflet, nu-i așa?
Azi mie mi-e dor de familie și prieteni, de-o îmbrățișare din aia de să rămâi fără aer, de-o strângere de mână sinceră și caldă, de-un privit în ochi deschis, curat.
Mi-e tare dor de oameni buni și sinceri, calzi, frumoși la suflet și fără măști, deschiși și prietenoși, cu-adevarat.
Mi-e tare dor de mare, de aerul sărat, de valurile înspumate și de-apusul și răsăritul colorat. De nuanțele ei minunate, de pescărușii obraznici și nisipul auriu, fierbinte, de mirosul mării și nemărginirea ei.
Mi-e dor de-o plimbare cu mașina, să scot capul pe geam și să-mi las fața bătută de vânt; mi-e dor să lălăim cu Adi cântece-n mașină, să ne ținem de mână și să râdem noi de noi, cât de fals cântăm.
Mi-e dor de aeroporturi, de zboruri, de avioane, de freamăt, agitatie, valize împachetate, despachetate, de senzația aia dinainte de plecare, de pregătiri, de liste și de nerăbdare să ajungem odată la destinație. Și-apoi mi-e tare dor de senzația aia la coborârea din avion, când în sfârșit mă relaxez și savurez fiecare moment.
Mi-e dor de aventură, de explorat locuri noi, de descoperit peisaje extraordinare, de oameni noi, de gusturi și arome deosebite.
Mi-e dor de tare multe.
Vouă, de ce vă este cel mai dor?

Cu drag și cu iubire,
Aura B. Lupu
13/05/2020
P.S. Mie cel mai dor îmi e de Edi…

97087552_669731436910380_7855358192107126784_n_Fotor

7 răspunsuri la „Cel mai dor…”

  1. Că si tie, mie mi-e dor de toate cele ce le-ai spus. Dor de aer, sare, culori, dragi și de cei buni, animalute, naivități… ♥️

    Apreciat de 1 persoană

    1. Mulțumesc pentru răspuns, Ina! ❤ Calde îmbrățișări!

      Apreciază

  2. De acasă, de o vacanță, de o cafea cu prietenii, de vremea în care nu știam ce-i dorul…

    Apreciat de 1 persoană

    1. O, da, faine vremuri! Mulțumesc pentru răspuns, Potecuță! Te pup!

      Apreciază

  3. Mi-a fost tare dor de o ieșire în oraș, după trei săptămâni în care am stat acasă. Pentru mine a fost ca o mini-vacanță pe care sper să o repet de acum, măcar o dată pe săptămână. La vacanță mă gândesc pentru anul viitor, doar sănătoși să fim!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Așa este, Petru, doar sănătoși să fim! Multumesc pentru răspuns!

      Apreciat de 1 persoană

  4. […] simțit onorată, dar chiar n-am știut dacă o să-i pot da curs. Despre ce să scriu? Io scriu despre viața mea banală, nimic spectaculos sau interesant. Acum. […]

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.