Ieri m-am îndrăgostit!

Ieri m-am îndrăgostit. Pe loc și iremediabil, inima – și mințile! – mi-au fost furate de-un charmeur, un Don Juan foarte priceput și de-a dreptul fermecător! Tactica lui a fost încă de la început deloc subtilă, un salut elegant și hotărât, apoi o pironire cu ochii îndrăzneți și scăpărători, o-ncurajare și-o exclamație admirativă, păstrând pentru final o întrebare demnă de-un adevărat seducător: „Doamnă, cu siguranță nu aveți mai mult de 33 de ani, nu-i așa?”. No, cu asta m-a dat pe spate, mai că nu m-am întins cât am fost de lungă pe pista de alergare! Când auzi de la un puștiulică-mucos, de nici 10 ani, că-ți pune pe tonul cel mai serios o astfel de întrebare, ce poți să faci? Te-ndrăgostești pe loc!

Ieri ne-am dus, ca-n fiecare zi, la alergat pe teren și l-am găsit invadat de țânci. Aici în adună-n turmă și-i scot la păscut, pardon, la joacă, pe copiii de toate vârstele, au o asociație, CHIRO, cu care fac fel și fel de activități, să fii membru e beton, cei care îi însoțesc și-i supraveghează pe cei mai mici o fac voluntar, iar timpul petrecut în – și cu –astfel de grupuri e neprețuit. Pentru că cei mici nu doar că se joacă, dansează, cântă, aleargă, se cațără, etc. împreună în aer liber, ci dobândesc și-o mulțime de aptitudini, socializează, învață să fie îndrăzneți, să se manifeste și să se descurce singuri, sunt un fel de cercetași. No, charmeur-ul meu e clar c-a învățat un lucru: să cucerească fetele. Auzi tu la el, 33? Ha! Încă mă umflă râsul când îmi amintesc fața lui punându-mi întrebarea și, cu siguranță! pe puștiulică ăsta n-o să-l uit în veci!

Cu drag și cu iubire,

Aura B. Lupu

19/01/2020

Donație

Vă place ceea ce citiți? Aici puteți sprijini autoarea. Mulțam fain!

€10,00

 

 

 

 

10 gânduri despre „Ieri m-am îndrăgostit!

  1. Avantajul vârstei crude… Poți să spui ce gândești și să complimentezi cu nonșalanță femeile frumoase… Un altul, de avea niște ani peste ai țâncului, s-ar fi trezit cu o palmă peste obraz dacă rostea exact aceeași replică. 🙂

    Apreciat de 2 persoane

  2. Nașa mea de cununie (pe atunci era doar prietenă, și terminase facultatea de curând) a fost cerută de soție de un băiețel de 6 sau 7 ani 😛 Ea i-a explicat câți ani are ea, că atunci când va fi el mare ea va fi bătrână, și cam așa 😛 Și l-a pus să socotească diferența de vârstă (vreo 18-19 ani).

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.