Mai luați!

Ceva energii potrivnice și statute sunt prin aer zilele astea, că prea s-au înverșunat cu to(n)ții,  prea s-au trezit mulți „dăștepți” și prea multe se cred dive. 🤪
Nedreptatea mă deranjează teribil, e clar că mai am de lucrat cu ea. Cu siguranță și io am nedreptățit pe cineva, dar io măcar în momentul în care mi-am dat seama de asta, mi-am cerut iertare. Nu-mi pică stelele de pe umăr, nu-mi scade credibilitatea, nu simt că dacă recunosc că am greșit, mă umilesc. Nici vorbă! Din contră, simt că am echilibrat balanța, am făcut ce trebuia și ce era firesc.
Tanti de ieri care mi-a furat textul, a mai avut și tupeu. Nu doar că n-a recunoscut și nici n-a vrut să-ndrepte răul făcut (să scrie sursa, atât!), ci a mai umblat și cu mișmașuri, a adăugat la finalul textului „text preluat” (deși se vede clar în poze că NU era de la început, ea a luat textul meu și l-a adaptat), ba s-a mai apucat de scris și comentat aici, pe blogul meu. 👿🤡
Ce este și mai ciudat e că nici măcar nu consideră că-i ceva în neregulă cu ceea ce-a făcut, că-i normal, ei i-a plăcut textul și gata, puf! l-a afișat ca aparținându-i de drept, culegând like-uri, comentarii, distribuiri, etc.
Nu-i vorba de asta, să se spele pe cap cu ele, dar ceea ce scriu sunt bucăți din sufletul meu, trăirile mele, ceva ce-am simțit io în momentul ăla, în care-am așternut cuvintele pe hârtie.
Da’ nu-i bai, furați băi cât vreți, că mai am.  Sufletul meu e plin, al vostru însă, cu fiecare furtișag se golește. O să vă umpleți paginile de like-uri și comentarii, dar inima și sufletul vi se va goli și n-o să mai aveți de unde-l umple.

Cu tot cu energii potrivnice, cu dive furăcioase și cu muuulți „dăștepți”, Dumnezeu în fiecare zi ne dă destulă frumusețe, cât să ne umple sufletul cu alte energii. 
Cu cele potrivite.
Zi frumoasă să aveți!

Cu drag și cu iubire,
Aura B. Lupu
25/10/2019

Update:

UAU! Sunteți geniali!!!
Gata, decât să-mi scrie numele la textul furat, mai bine a șters (într-un final!!!) postarea. Sau poate i-au șters-o de la Facebook, habar n-am.
Oricum, sunteți cei mai tari cititori, EVER!
Vă mulțumesc din suflet!
Yeeeee!

Respect_265x265

74617557_1173383572855426_3572008967326400512_n72637397_2457029854366900_2894691027019366400_n74427919_772840219819467_3115714635391565824_n

8 gânduri despre „Mai luați!

  1. Cum să nu te înfurie nedreptatea asta? A fost un furt. A fost o însușire a ceea ce tu ai creeat, a ceea ce a venit din străfundurile tale. M-am uitat și eu pe pagina doamnei iar dacă azi dimineață încă mai era textul, acum nu l-am mai văzut. Poate doamna l-a scos. Acum cred că multe persoane nu au habar de cum se folosesc preluările se conținut.Poate nici nu știu că pot da Share la un conținut (la linkul către conținut, de exemplu ) punând între ghilimele in status un fragment din text. Iar dacă tot textul este preluat și pus la status, obligatoriu e nevoie de menționarea sursei. Cine citește textul integral trebuie să vadă sursa textului preluat, altfel este indus în eroare, crezând că autorul este cel care a postat.
   Aura, au avut toate motivele să te înfurii și să reacționezi. Și mă bucur că a cineva ți-a semnalat incidentul. Așa ai putut să reacționezi. Și poate doamna cu pricina a învățat ceva constructiv din toată povestea asta. Cu bine!

   Apreciat de 2 persoane

   1. Servus Gabi, crede-mă că-s piele de găină acum, oamenii au luat atitudine și-au raportat postarea, a dispărut din pagina ei. Ori a șters-o ea, ori Facebook-ul, nu mai contează. Îmi pare tare bine că tot mai multi înțeleg că asta-i munca celor care scriu! Bucăți de suflet puse pe tavă, e gratis să distribui orice scriu! Fragmentul plagiat e protejat de drepturile de autor, ce-i asa de greu sa dai credit celui care l-a scris? Culmea e ca a știut PREA bine ce face, ca fură, a schimbat textul pe ici, pe colo, ca să-l „adapteze” situației ei, a și recunoscut asta cu nonșalantă. „Și ce dacă?” a fost răspunsul ei. Chiar îmi doresc să fi învățat ceva din toată povestea asta, să înțeleagă totuși că-s ai niște consecințe de suportat. Iți mulțumesc mult pentru cuvinte și te îmbrățișez! 😍😘🥰🤩🤗

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.