Știe-tot

Pfuoi de capu’ meu! Asta-i pățanie? No, stai să-ți zic io ce-am pățit!

Pfff, ce-mi povestești tu-i caca-pișu! Ascultă la mine, asta-i poveste măi, nu apă de ploaie!

Pfuoi de mine și de mine, cum adică? Io să nu știu? Păi știu și gaura la covrig, și mersu’ șarpelui prin apă, și toaca-n cer când bate, băi!

Pfff, du-te mă de-aci cu palavrele tale, dacă m-apuc io să vorbesc, păi cărți, romane, fluvii, înșiruiri nesfârșite-ți aștern, țac-pac!

Pfuoai ce banalități, ce stupizenii, ce păreri absurde! Băi, neliniști metafizice, întrebări existențiale, adâncuri abisale, adevăruri absolute, ia de la mine, nu-mi spune tu mie, la cel/cea care știe tot!

Părerologul de serviciu, da?

OK.

Zi faină, oameni faini!

Cu drag și cu iubire,

Aura B. Lupu

24/08/2019

PS. Ceva păreri, aveți? 🤣🤣🤣

7 gânduri despre „Știe-tot

 1. Fix, dar fix aşa e una dintre colegele mele. Dacă pe mine mă doare capul, ea a fost aseară aproape să cheme salvarea. Dacă eu am cumpărat o carte apărută în iunie, ea a citit-o acum 5 ani. Îi spui că n-avea cum, că acum a apărut, nu, a citit-o sigur, eşti tu prost, te-au păcălit la librărie. Vrei să mergi în concediu pe Lună? A fost ea când era la grădi. Ţi-a acceptat Chuck Norris cerea de prietenie pe FB? Ei îi dă likeuri şi inimioare la postări. Ai o pată mică pe tavan, de la vecinul de deasupra, că ăla are o problemă la scurgere? Nţ, habar nu ai, ştie ea care e problema, ea a a vut apa până la glezne-n casă din cauza asta, vecinul are ceva probleme la WC, nu la cadă, nici instalatorul nu ştie asta, ea l-a învăţat şi pe ăla meserie.
  Deci da, am onoarea să cunosc un astfel de personaj. E funny, eu abia aştept să o provoc, am renunşat să mă enervez.

  Apreciat de 1 persoană

   1. Ştiu, m-am consumat un timp, mă întrebam când şi cum am dat impresia că-s atât de proastă de ea crede aş putea înghiţi gogomăniile ei. Asta mă dereanja atunci. Ca şi cum ţi-aş spune că blogul meu e pe primul loc în toate topurile. Adică, e la mintea cocoşului că nu-i aşa, dar ori te cred atât de naivă şi-mi permit, ori am eu o problemă nerezolvată cu mine. Am preferat să aleg a doua variantă în cazul ei şi aşa nu mă mai enervez. E drept, cât pot o evit. Când nu pot, ascult ca şi cum m-aş uita la un SF. Adică plec din start de la ideea că e fabulaţie şi o tratez ca atare…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.