Da, da!

Da, da, așa e, noi, muierile astea „imancipate” facem numai dragoste, niciodată „doar” sex.
Da, da, noi numa’ vedem plua și ne fîstîcim, ne înroșim și ne facem tăte bune de nimic, de zîci c-am scos copiii prin urechi și i-am făcut jucându-ne cu ciucurii de la covor, ca mîțele!
Mvai, da’ cum să nu ne șocheze când auzim cuvitele tufe, cur, țîțe, plue si prizde? Mvai, da’ alea ce-s, că noi nu avem? Nuuu, noi avem veverițe, noi vedem cuci și facem potriviri de șuruburi în piulițe și băgăm vaporu-n port.
Da, da, noi când băgăm veverița-n scorbură nu gemem, nu zicem „Ioi!” ca țărăncile, nuuu, noi susurăm suav și diafan: „Of!”. Și, poate – da’ numa’ poate! – mai adăugăm un „Mvai!”.
Da, da, suntem tăte sfinte și neprihănite, noi avem doar cuvinte elevate-n vocabular, pe copii îi aduce-n continuare barza și când ne-ndeplinim datoria de muieri (da, da, e o datorie, nu-i ceva firesc) o facem cu lumina stinsă, și, dacă se poate, și cu chiloți de tablă!
Nu, nu, noi nu simțim plăcere, noi nu avem orgasme, noi nu ne desfătăm, nu admirăm un bărbat mișto pe stradă, nu apreciem un cur bombat, un piept puternic, niște bulane faine… Nu, nu! Nu-i voie!
Mvaaaai!
😂🤣

Cu drag și cu iubire,
Aura.
21/08/2019

6 gânduri despre „Da, da!

  1. 🙂 Ce să zic? Când aceste vorbe vin de la o femeie pe care o știm deja că este o doamnă, sunt nostime și conferă o bună premisă de dezbatere. Căci ne-am obișnuit să le punem „la colț” de vocabular, ca și cum ele în sine, ar fi de rușine. Și când te gândești că nici nu aveam prea multe cuvinte în afara lor, păstrate de la strămoșii noștri daci… Parcă e și păcat, nu-i așa? Dar sunt alții/altele, care le vulgarizează folosindu-le inadecvat și le degradează sensul, astfel ajungând să pară trivialități.
    Acum s-a ajuns la o vraiște de „înlocuitori” ai termenilor. din care ies tot felul de ambiguități. Curul cel de toate zilele, care și el în fond, atestă latinitatea poporului nostru, este ba șezut (stat?), ba fund. Acest fund care mai are încă 99 de alte sensuri…
    Întorcându-ne la sex… Nici sexul, nici dragostea nu „se fac”. Ele există dinainte. Actul se face. Am zis noi că dragostea ar fi mai cu sentiment, iar sexul mai pe fugă, dar nu e corect. Și sună ca moartea. Dacă nu e cu sentiment, atunci e viol. Și din cauza proastei întrebuințări a cuvintelor noastre, am ajuns să tresar când femeile de pe aici îmi spun ceva cu șase, părându-mi-se că-mi fac propuneri indecente. Eu sunt fire simțitoare și fâstâcibilă, dech! 🙂 Mvai!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.