Informație

Zilele astea am găsit atâta informație interesantă de mi-e capu’ calendar!

De cele mai multe ori trec zile-n șir fără să găsesc nimic care să-mi atragă atenția și-apoi începe avalanșa. De parcă cineva ar opri robinetul cunoașterii și-apoi, când ar avea chef, i-ar da drumul din nou.

Traume, familii disfuncționale, femei sălbatice, empați ajunși în burn-out, secătuiți de vampiri energetici și de relații abuzive, transformări dureroase, schimbări miraculoase, chei ale genelor de descifrat, etc.

Am impresia că am dat de-un corn al abundenței, c-am ajuns la fântâna cunoașterii, fără fund. Cu cât citesc mai mult, cu-atât apare mai multă informație, mai interesantă.

Introducerea este ca să explic unele articolele/texte publicate dar care nu îmi aparțin. Mi s-au părut atât de complete și de interesante încât n-avea rost să mai scriu și eu pe marginea lor.

Dar pentru mine e clar. Cu cât sapi mai adânc, cu-atât scoți la suprafață mai mult. Ca să scapi de sechele, trebuie să le-nfrunți. Și articolele, cărțile, emisiunile, live-urile și tot ce-am mai găsit io zilele astea, apar cu un motiv.

V-am mai scris că-s în aceeași oala cu voi, nu-s nici guru, nici șămăniță-șefă, nici zâna bună. 😜

https://aurablupu.com/2018/05/05/guru/

Lecții mai am încă de învățat destule, dar îmi pare bine când trec ziua cu bine, când noaptea dorm fără somnifere, când alerg fără să gâfâi măcar 3 ture de teren, când nu scot limba de-un cot urcând trei scări, când pot merge cu bicicleta să văd apusu’ pe baltă, când pot să mă gândesc la Edi fără să plâng, ia, nimicuri din astea. Să mă gândesc la cât de evoluată îs, câte niveluri de conștiință am urcat și cât de tare m-am iluminat, no dă-i pace! Astea-s pentru mine pre’ complicate. Nu mă întrebați la ce nivel sunt în piramida lui Hawkins, că habar n-am!

Știu că mă simt bine și sunt împăcată cu tot ce viața îmi oferă. Știu că mă inundă o stare de bine când mă gândesc la prezent, la trecut (în sfârșit!) și la viitor. Știu că-s împăcată cu toți cei care m-au rănit. Înainte, când mă gândeam c-aș da față-n față cu ei, simțeam un gol în stomac, o apăsare pe inimă și-o stare de panică mă cuprindea. Ziceam: „Orice, numai să nu-i văd!”. Acum nu. Acum, imaginându-mi că-s în fața mea, sunt liniștită. Împăcată. Namaste.🙌

Știu că iubind necondiționat, (și asta mi-a fost greu!) primesc necondiționat iubire. Și asta îmi ajunge. Asta-i deja, pentru mine, tot.

Nu-s perfectă, Doamne ferește! Sunt doar un om ca orișicare altul, cu bune și cu rele, cu păcate și cu greșeli.

Dar, așa cum sunt, nu m-aș înlocui cu nimeni. Nu m-aș preface să fiu altceva, decât sunt.

Eu. Și atât.

Cu drag și cu iubire,

Aura B. Lupu

16/08/2019

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.