Meriți

Ești frumoasă. Ești unică. Ești specială. Și da, meriți. Meriți să te răsfeți o oră-n baie, cu spumă, săruri aromate și uleiuri esențiale. Da, meriți să ai o oră pe zi doar pentru tine, să te îngrijești și să-ți acorzi atenție.

Aura B. Lupu

Ești frumoasă. Ești unică. Ești specială. Și da, meriți. Meriți să te răsfeți o oră-n baie, cu spumă, săruri aromate și uleiuri esențiale. Da, meriți să ai o oră pe zi doar pentru tine, să te îngrijești și să-ți acorzi atenție. Să-ți freci trupul cu un săpun special, să-l ungi după ce ai ieșit din baie cu lapte de corp care să-ți facă pielea catifelată ca de bebeluș, mirosind a proaspăt, a curat. Să-ți speli părul c-un șampon parfumat, de bună calitate și-apoi să-l lași măcar 5 minute cu o mască hrănitoare din care să-și extragă tot ce are nevoie ca să devină strălucitor și sănătos.
Meriți să-ți aplici o cremă pe față potrivită tenului tău. Iar asta după ce ți-ai făcut un peeling, sau ai stat cu o mască de ciocolată (sau de care știi tu că-i priește mai bine feței tale) și cu două felii de castravete pe…

Vezi articolul original 101 cuvinte mai mult

2 gânduri despre „Meriți

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.