Lista

N-o să fac o listă cu ce-am realizat anu’ ăsta, nici bilanțuri, nici tras de linii ș.a.m.d. De ce? Că-i plin face-bucu și internetu’ de ele.
Nici numai cu ce vreau pentru la anu’, ci și cu ce NU vreau, no!
Nu vreau să fac ce fac alții. 😀
Nimic nou sub soare, nu? Știți deja că nu suport spiritul de turmă, hai să fac și io ca ceilalți, și ce-am văzut c-a făcut cutare, hop și io!
Vreau să rămân în continuare o Aură unică și veritabilă, (chiar și cu riscul de-ai călca pe mulți pe bătături 😜) și-a scrie tot după cum îmi dictează inima și sufletul, nu după cum ar vrea – și le-ar plăcea – altora s-o fac.
Nu vreau să fac ce nu îmi place doar pentru că trebuie și-i necesar. Necesarul ăsta tot io îl hotărăsc, nu alții. Noi suntem stăpânii propriilor noastre vieți și noi decidem ce și cât avem nevoie.
Dacă io îs mulțumită c-un codru de pâine și-o cană cu apă, și-s sănătoasă și liberă să trăiesc cum vreau, degeaba mi se afișează sub nas tot felul de reclame și-ndemnuri să fac așa și-așa, că n-o să le mai ascult și nici n-o să le mai urmez.
Suntem liberi să decidem noi, fiecare, necesarul nostru. Nu să ni-l mai dicteze și impună societatea asta, care-i azi mai mult că niciodată axată DOAR pe consum.
Nu vreau să par puștoaică, tânără și fără riduri, vreau să fiu așa cum sunt. Femeie ridată, matură, care-a trăit și care trăiește deplin împăcată cu ea, cu trupul și cu trăirile ei.
Nu vreau să trăiesc 100 de ani, nu vreau să-mi prelungesc viața prin tratamente și cure și trucuri și prin nu mai știu io ce rețete miraculoase, ci vreau să trăiesc c-un rost, c-un sens, cu împlinirea misiunii vieții mele, ce mi-a fost dată încă de când am apărut pe lumea asta.
Degeaba trăiesc 100 de ani doar mâncând, dormind și fiind un simplu roboțel.
Vreau să trăiesc, atâta cât mi-a fost dat, citovă; adică sănătoasă, întreagă la minte și la suflet și să nu fiu – sau să ajung – povara nimănui.

Nu vreau să pierd timpul cu lamentări, cu plângeri de milă și complăcut în ape tulburi. Ci vreau să trăiesc din plin, râzând cu gura până la urechi de orice încercare, de orice nereușită și să-ncerc iar și iar, până reușesc.
Să fac tot ce n-am făcut vreodată iar orice vis să-l împlinesc.
Să nu-mi mai fie frică de eșec ci să-l îmbrățișez și să-l accept că o etapă inerentă în drumul spre succes.

Voi ce ziceți? Ce vreți?

Cu iubire,
Aura B. Lupu

Hamme,
29/12/2018.

Donație

Vă place ceea ce citiți? Aici puteți sprijini autoarea. Mulțam fain!

€10,00

Un gând despre „Lista

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.