Colors

Urmează partea cea mai mișto a anului.  

Nici măcar amintirea celor 5 ani în care am „sclavagit” n-o poate umbri, din contră, azi mi-am dat seama că în ciuda a tot ce-am îndurat în ăia 5 ani, am rămas și cu ceva prețios, ce mai șterge din durerea, umilința și suferințele îndurate.
Am câștigat experiență în decorațiuni interioare. 
Iar împodobitul brazilor de Crăciun rămâne specialitatea mea. 🎄🎄🎄🎄🎄
În fiecare an erau la modă alte culori, alte combinații iar standul Crăciunului trebuia să arate întotdeauna impecabil dar și diferit de anii de dinainte…
Și indiferent cât de grea era munca (erau peste 10 brazi de ornat iar cel mai mare avea 5 m) când la final vedeam rezultatul muncii mele eram – într-un fel – fericită.
Hai să vedem…
Portocaliu cu maro și bej, ce ziceți? Doar la auzul culorii „portocaliu” în bradul de Crăciun vi se sterpezesc dinții, așa-i? Eh, să știți că-i o combinație foarte faină, caldă și blândă… Inspiră tihnă, aromă de portocale (ce corespunde, nu?  ) plus cea de ciocolată caldă  Iar dacă alegeți și luminițele potrivite (în niciun caz din alea cu lumina rece, că se potrivesc ca nuca-n perete!) o s-aveți un brad deosebit și minunat.
Altă combinație „trăznită” a fost mov, roz și argintiu (aici da, luminițele pot fi și reci). Rezultatul? Uluitor. Sobru dar elegant, rece dar potrivit anotimpului, simplu dar și sofisticat în același timp. Îmi amintesc că-n anul acela când am inaugurat combinația asta de culori a fost și cea mai vândută colecție (a bătut tradiționalul roșu!).
Albastru (închis) cu negru și gri. Știu, căscați ochii mirați și sunteți o țîră (sau mai mult) nedumeriți. Dar dacă bradul folosit e argintiu, „întregul” arată beton. Exact ca și o noapte de iarnă, cu zăpadă și lună plină, când mergi cu colinda pe la case…
De combinațiile tradiționale ce să va mai zic? Le știți și voi prea bine, nu? Roșu cu auriu, alb cu cristalin (gheață și zăpadă) sau cel mai popular brad de pe la noi, cel împodobit în toate culorile. 
Indiferent în ce culori și combinații vreți să vă ornați bradul de Crăciun io zic că mai importantă este dragostea cu care-o faceți. Pasiunea. Dăruirea. Bucuria.
Și, cel mai important, să nu uităm semnificația lui.
🎄🎄🎄🎄🎄

With love,
Aura B. Lupu

25/11/2018

3 gânduri despre „Colors

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.