Miau

Cât de împietriți trebuie să fim ca să vedem într-o frumoasă poveste de dragoste ceva urât? S-o privim indiferenți și să comentăm sarcastic: „Mda, e prefăcătorie, nu-i real. E plină de rahat romantic.” – da’ la „Insula iubirii” te uiți și-ți curg balele, nu? 😉.
Cât de mici să fim la suflet ca să râdem de o suferință? – da’ să ai pagina plină de filmulețe cu animale chinuite și să comentezi: „O, biet animal, priviți ce ticăloși!” când de fapt tu ești mai ticălos și mai sadic decât ei, postând-o!
Cât de răi să fim ca să mai aruncăm și cu pietre în cineva care plânge sfâșietor? – da’ tot la tine pe pagină să ceri ajutor financiar postând poze cu copii bolnavi.
Asist de-o vreme-ncoace la multă nesimțire. La multă „încânire” (deși termenul nu-i prea corect, câinii ne sunt mult superiori în privința dragostei necondiționate și-a sacrificiului suprem!).
Mă năucește răutatea gratuită.
Ieri am postat un filmuleț c-o cerere-n căsătorie ce mie mi-a stârnit potop de lacrimi. Ca de altfel și poza surpriză pe care Adi mi-a trimis-o, cu ei 4 spunându-mi: „Te iubim mami”.
Da, sunt smiorcăită-miorlăită. Da, piș ochii tare des. Mă impresionează până la lacrimi poveștile frumoase. Romantice. Reale sau prefăcute. Filmulețe cu cereri de căsătorie neobișnuite, cu soldați ce fac surprize familiilor și-apar neașteptat, cu animale care se bucură regăsindu-și stăpânii, cu „Happy End”-uri și care emană fericire pură.
Privindu-le parcă trăiești alături de ei emoțiile frumoase și bucuria extraordinară. Reale sau nu. Pentru că îmi place mesajul transmis.
Mă rog, io una asta simt. Alții însă preferă s-acopere aceste sentimente cu… rahat.
No, nenicu’ ce mi-a comentat răutăcios-ironic a zburat din listă, evident.
Am o rugăminte. Mare. Indiferent ce păreri ați mai avea, vă rog din suflet, comentați cât vreți. Argumentați. Dezbateți și analizați. Dar… FĂRĂ răutate.
Este ceva ce nu mai tolerez.
Nu vă place postarea? Săriți-o. Nu vă place pagina? La fel. Nu vă place moaca mea? Perfect. Cautați altele. Alte pagini, alte postări, alte moace. Io n-am decât una singură.
Care-i smiorcăită-miorlăită.

Miaaaau.
😜

Cu iubire,
mîța de serviciu,
Aura B. Lupu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.