Bâști!

Când mi se spune ce (să) gândesc și când, mă ia așa, un fior pă șira spinării și mi se cam scoală păru-n cap! Cum pana mea să știe altcineva, mai bine decât mine, ce gândesc?

La început mă amuza dar acum, când se insistă a mi se demonstra că asta am vrut io să scriu, asta de fapt am vrut io să transmit și asta de fapt am vrut io să gândesc, nu mi se mai pare amuzant, defel!

Părerologi, etichetanți, punători de ștampile-n frunte, abțineți-vă. Atâta timp cât io nu-ți intru pe pagina să-ți contest părerile-postările-votările, cât timp nu intru cu bocancii-n viața ta, cât timp nu-ți combat ideile, nu te contrazic și-ți respect opinia, fă și tu același lucru! Nu mă interesează că tu crezi că viața-i nașpa, că lumea-i rea și-afurisită și că totu-i în zadar. E fix treaba ta! Io dacă am chef să cred în magie, în miracole, în povești cu zâne și cu Feți-Frumoși, în oameni buni și faini, în democrație, corectitudine, etc. nu te mai ambala să-mi demonstrezi contrariul pentru că oricum n-o să mă convingi. Asta-i realitatea MEA, nu a TA. E fix treaba ta cum o percepi, cum o trăiești tu pe a ta, dar nu mă poți sili s-o văd și s-o traiesc la fel ca tine! Nu mai încerca!

Mă repet, știu, dar e exemplul cel mai sugestiv: e ca și cum mi-ai intra în casă și mi-ai spune cât de tare îți displace aranjamentul, interiorul, decorurile, mobila, etc. Nu-ți place? Foarte bine! Da’ ce cauți atunci în casa mea?

Nu-ți place? Nu-ți convine? Am un singur cuvânt pentru tine: BÂȘTI!

Pă restu’ v-am țucat!

Cu drag și cu iubire,

Aura.

24/11/2019

 

5 gânduri despre „Bâști!

 1. Au și vai! 🙂 Bâști, auzi… Sper să fiu pe lista celorlalți, a țucaților și nu a celor care te-au supărat 🙂
  Și iar îmi trece gândul prin minte și de data asta nu mă mai abțin și îl zic: cum mama mă-sii ai putut să rabzi acele trăiri din care au rezultat prima carte? Că temperamentul tău este unul de luptătoare și nu de victimă. Nu te văd și pace, imaginația mea nu mă ajută să mi te închipui într-o supușenie din aia apatică, în fața tendințelor tiranice ale nimănui. Știu că pregătești altă carte cu care să ne încânți dar te rog să ai în vedere și o scriere în care să reiei anumite probleme, de data asta sondând mai mult în planul psihologic. Știu că poți și mai ales știu că ți-ai făcut deja un crez din ajutorarea altor persoane. Nu le spun femei, pentru că după părerea mea persoanele abuzate nu sunt eminamente aparținătoare sexului frumos, violența și tirania fiind exprimată în varii feluri. Să nu-mi zici bâști, te rog 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  1. Tu ești țucat întotdeauna, Condei, tu nu-mi spui ce și cum să gândesc, tu-mi dai motive de gândit! 🤗
   Da, eram o altă Aură, până-n 2007… Nici io nu știu cum de-am răbdat și îndurat atâtea. Cred că acum, în cartea ce-o scriu, se clarifică multe. Știi tu, foițele de ceapă… 😉
   Pe tine te țuc, și nu oricum.
   Cu drag! 💋😘🤗

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.