Întoarcere

Nici nu știu cu ce să-ncep…

Impresii după vacanță, revenirea acasă, diferențe, puncte în plus sau în minus…

Am o grămadă de povești proaspete, ca și pita scoasă din cuptor. 😍

Cu ce să vă „ademenesc”? Ce să vă ofer întâi și-ntâi?

În astea 7 zile v-am scris așa, cât să nu uit și să nu-mi ies din mână. 😉

O să-ncep totuși cu ce am mai proaspăt în minte, călătoria spre casă, ce ne-a făcut pe amândoi să jurăm că zbor mai lung de 2-3 ore și direct, fără escală, n-o să mai luăm decât dacă-i avion din ăla maaare, cu loc suficient să te întinzi, să te miști, cu televizor, etc. Că-n astea mici și-nghesuite înțepenim de nici cu dalta nu ne mai urnești după 4 ore și ceva! Plus escala e cu bătăi de cap! Pentru noi e prea mult, am decretat cu Adi azi-noapte. 🤪

Bun. Îmi plac aeroporturile, îmi plac avioanele (v-am zis că visam să mă fac stewardesă?), e foarte interesant să vezi atâția oameni, atâta forfotă, să vezi cum aterizează și decolează avioanele, cum se îmbrățișează cei care pleacă sau se regăsesc… Da’ când te fură peisajul și te trezești că îmbarcarea în avionul tău e pe sfârșite, te cam ia cu transpirații! Ba-ți mai găsești și locurile ocupate, te așezi pe unde-apuci (la indicațiile stewardesei, nu de capul nostru!), bine, asta până în Furteventura unde avionul avea escală (de asta a și durat atât de mult, by the way) și unde, evident, au apărut deținătorii locurilor unde ne-am așezat noi!

Detest situațiile astea neplăcute, moimele care ocupaseră locurile noastre nu dădeau vreun semn c-ar vrea să le elibereze, nenea și tanti se uitau la noi ca la niște căpcăuni, stewardesele n-aveau timp să se ocupe de problemă (stăteau la îmbarcat), mă rog, până la urmă, la reclamația celor doi, o stewardesă le-a urnit pe moimele alea două, cu chiu și vai. Toată lumea mulțumită dar, când avionul are escală e prea multă bătaie de cap, e prea complicat, plus că și aterizează și decolează de 2 ori!

Zborul însă mi-a fost „salvat” de-un apus spectaculos, ce m-a făcut să uit vreo oră de tot. Am stat lipită de geam și-am savurat schimbările culorilor cerului. Așa ceva n-am mai văzut în viața mea!

Una peste alta, întoarcerea a fost ok. Ca de obicei schimbarea de temperatură-i drastică, de la 27 la 17 grade, și, tot ca de-obicei am tremurat ca și-o aitură, din tăte încheieturile! Eh, bine că nu m-am împrăștiat!

Așa că dragii mei, n-ați scăpat de mine.

Îs întreagă-întreguță (ba și cu vreo 2 kile-n plus!) înapoi.

V-am țucat!

😘

Cu drag și cu iubire,

Aura.

12/09/2919

❤️

6 gânduri despre „Întoarcere

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.