Explicație

De câteva zile-s într-un fel de mirare continuă. Buimăceală. Amețeală. Parcă aș trăi un vis.

Nici să scriu despre asta nu-mi prea vine, nu vreau să sune sau să se interpreteze ca o lăudăroșenie, io însă tot încerc să găsesc o explicație, numa’ n-o găsesc.

Am republicat un articol vechi, l-am scris în 2018 și face parte din primul volum „Trăirile Aurei”

https://aurablupu.com/2018/02/19/rac/?fbclid=IwAR0975hmtJYhcBENkoe6jnYxQZl5G7V00nvJpHRrxNjpXvs64mxMtYEUbBs

deci nu-i o prospătură, ca să zic așa, și totuși impactul a fost (pentru mine!) năucitor. În doar câteva ore, distribuirile au trecut de câteva zeci, vizualizările au crescut ca Făt-Frumos din poveste, aurablupu.com n-a avut atâta trafic în luni întregi, câte erau într-o singură zi. 🙄 Nu mă plâng, Doamne ferește, doar că nu găsesc explicația logică.

Am mai republicat alt articol, și-ăla „vechi, antic și de demult”

https://aurablupu.com/2018/02/02/prietenie/?fbclid=IwAR2Uxl44wd4aJbwPbEE2Ij6Zuwq7c64z56IV08rH7l_RMI_2ZlqJjucvDVs

aceeași reactie, de bulgăre de zăpadă care-o ia la vale și tooot crește și tot crește. Aproape 60.000 de vizualizări??? No, bine, zic Doamne-s mulțam, calul de dar nu se caută la dinți, dar ce se întâmplă, totuși? Habar n-am.

Apoi am mai publicat alt articol, tot despre rac,

https://aurablupu.com/2020/06/25/rac-again/?fbclid=IwAR2eBn43Itehp61jGk3F6owrW4OCCsdr6VaQpKK4P0ZCuNUcsyrG27kkOng

și, deși am specificat că nu-mi aparține, că articolul l-am format din informațiile pe care le-am găsit pe net despre rac și care mi se potrivesc, un fel de caracteristici generale ale zodiei racului, ce-a urmat a fost și mai și. Statisticile au explodat, oamenii au luat-o razna, îmi cereau să le scriu și despre alte zodii, despre ascendent și mai stiu io ce, de zici că eram Aura-astrologul de serviciu. Am tot scris și repetat că nu-s astrolog, că stiu cât mă interesează pe mine și cei dragi, că-i doar un hobby, da’ degeaba. Clar, cu valul ăsta uriaș de reacții, tsunami de-a dreptul! au apărut și trolii (știți voi, haterii, cei care te-njură și te fac troacă de porci).

Reacția oricum mi-a întrecut toate așteptările (și vă spun drept că n-am avut deloc, ce-am scris io acolo e la îndemâna oricui, ceri pe net informații generale rac, taur, balanță sau ce zodie te interesează, iar informațiile curg), dacă vindeam atâtea cărți câte vizualizări am avut în trei zile, acum eram în Bahamas, bând cocteiluri și-un negru despuiat îmi făcea vânt c-o frunză de palmier. 😂😜

V-am zis, încă-s năucă, amețită, încă mă tot ciupesc să văd, oare nu-s într-un vis? Cu ocazia asta am făcut și printscreen, capturi de ecran, să am dovada că n-am avut vedenii.  E fantastic, mie uneia ce s-a întâmplat e fără precedent. Nu știu alți bloggeri ce trafic au,  dar io, care până acum strângeam zeci, maxim două sute de aprecieri sau distribuiri, acum să am mii iar impactul postării să ajungă la peste două sute de mii… e halucinant.

Să fie oare-un semn să mă apuc de astrologie? De dat în bobi? De citit în palmă sau cafea? 😁

V-am scris io că Sânzienele au făcut ele ceva, din noaptea aia a început nebunia.

Altă explicatie, io n-am. Voi, aveți?

Cu drag și cu iubire,

amețita Aura.

28/06/2020

luniwordrac;Rac againPrietenie

 

9 gânduri despre „Explicație

 1. Cu siguranță, toți cei care au distribuit s-au regăsit în trăirile tale, Aura, și cred că nu întâmplător la postarea cu răcuşorul, despre care se știe că e cel mai simțitor semn zodiacal. Prin urmare, pe mine nu mă surprinde deloc, pentru că ai povestit atât de frumos despre niște emoții pe cât de minunate, pe atât de dramatice, uneori. 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 2. spre rusinea mea, te-am descoperit de putina vreme. daca ai vizualizari din uk, sunt si eu printre cei care te urmaresc. trebuie sa-mi fac timp sa te citesc. sa stii ca trec pe furis pe la tine si tot pe furis plec. nu e frumos din partea mea. am citit articolul despre rac si sincer mi s-a parut mai prietenos gazduit acolo pe blogul tau. pe o alta pagina incarcata de reclame si poze nu as fi citit articolul.

  Apreciat de 1 persoană

  1. 😄 Cuvinte îmbârligate, nu-ți face griji, furișează-te cât vrei, eu îți mulțumesc că mă citești! 🙏💖 Asta-i altă nebuloasă pentru mine, când văd vizualuzări din Noua Zeelendă, Islanda, Brazilia sau Taiwan. 😨 Dar mai bine o las așa, nedescurcată, vorba Potecuței, și mă bucur. Calde îmbrățișări!

   Apreciat de 1 persoană

 3. Bucură-te de asta, nici nu contează dacă e sau nu o explicație. Înseamnă doar că au avut succes articolele și te felicit!
  Deci de aia atragi tu și din ăia cu mintea în dungă? E clar că e invidie. Că mă tot gândeam ce poate avea cineva cu tine. 😉

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.