Tuturor

Tuturor celor care m-ați sfătuit și încurajat să-mi iau alt câine, după ce Edi a murit, vă cer iertare. Pentru că v-am muștruluit în gând („Ce știți voi? Cum să-mi iau alt câine? Edi a fost unic!”) și pentru că nu v-am ascultat mai repede. Ați avut dreptate. Max nu m-a făcut să-l uit pe Edi, nici să simt – așa cum mă temeam io – că o să-l trădez. Nici durerea pierderii lui n-a șters-o, dar cu siguranță a estompat-o, a îndulcit-o mult. Când doarme ca acum, pe pieptul meu și-i simt răsuflarea în ureche, când îi aud bătăile rapide ale inimii și-i simt tresăririle prin somn, când scâncește și latră iar mâna mea îl mângâie și-l liniștește imediat, simt o dulceață necuprinsă în cuvinte. O căldură mi se răspândește-n piept. O liniște și-o împăcare deplină mă inundă, se revarsă ca un torent, ce curăță, spală orice alt sentiment. Zâmbesc încet, mi-e frică și să respir, să nu-l trezesc, iar când deschide ochii, mă privește, oftează satisfăcut și-adoarme iar, pur și simplu mă topesc. Știu, am mai folosit cuvântul, dar n-am altul care să descrie mai bine de atât ce simt. Să vezi că ființa asta mică și nevinovată are atâta încredere în tine, să-i vezi ochișorii ăia negri, ca două mărgele, cu câtă iubire te privesc, e neprețuit. Cu cât crește îmi dau seama că seamănă tot mai mult cu Edi, are fix aceleași apucături, îi ziceam zilele trecute la Adi că parcă-i Edi, reîncarnat.
Tuturor celor care m-ați sfătuit să-mi iau alt câine, vă cer iertare. Și vă mulțumesc. 🙏❤️🙏

Cu drag și cu iubire,
Aura.
07/11/2020

11 gânduri despre „Tuturor

 1. Am suferit atât de mult, după moartea căinelui meu încâ nu aș putea să mai iubesc alt câine. Era o metisă foarte inteligentă și iubăreață. Mă doare și azi numai când mă gândesc la ea. Era geloasă pe fiica mea.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Și acum sufăr după Nurilusa 😪 Nu oricine înțelege, însă animalutele sunt un dar de la Dumnezeu! Ne iubesc necondiționat, simte când avem o supărare, iubesc enorm, iar suferința este ceva ce nu oricine o poate înțelege. Mă bucur tare mult că ai acum un un suflețel pufos și drăgălaș lângă tine! Adevărat, nu poate înlocui, dar o să fie bine! Din păcate eu încă nu am putut să îmi permit un suflețel, dar îmi doresc din tot sufletul unul, tot o fetiță îmi voi lua.
  Noapte bună draga mea 🤗😘💯❤️

  Apreciat de 1 persoană

 3. Nu mai rețin dacă am fost și eu printre sfătuitori, dar mă bucur pentru tine ca și cum aș trăi și eu emoțiile pe care le simți alături de noul tău cățeluș. Pentru că la fel am simțit și eu când trăiam la casă și aveam câine sau pisică. Relații benefice pe care mi le amintesc cu mare plăcere și cu mult dor.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.