Love

E ușor să iubești când totul merge ca pe roate, ai tot ce vrei și ce-ți dorești. Când nu întâmpini greutăți și n-ai probleme de niciun fel. Când sunteți tineri și frumoși, plini de vise, de speranțe, de dorințe, de entuziasm și de elan. Dar iubirea aia de care vă mai scriam io odată, ca sarea și piperul, ce dă gust vieții-n doi, e tocmai atunci când, cu tot cu probleme, cu griji, cu boli, cu greutăți, vă iubiți la fel de mult. Vă sprijiniți unul pe altul, vă sfătuiți, vă certați și vă-mpăcați, vă mângâiați plini de tandrețe, vă încurajați. Când n-aveți nevoie de multe cuvinte, un simplu gest e de ajuns, o strângere de mână, o privire blândă, un sărut.
Când treci prin multe împreună iar dragostea voastră-i pusă la-ncercare, dar totuși puteți râde, puteți încă să vă bucurați unul de celălalt, când cu tot amarul și greutățile ce vă apasă umerii găsiți dulceață în prezența celuilalt și-n ochii lui se oglindește dragostea, atunci știi că poți face față la orice. Și mai știi că, greu sau ușor, când iubești e atât de fain!


Cu drag și cu iubire,
Aura.
17/04/2021


#loveisbeautiful #truelove #aurablupu #thefeelingsofaura

7 gânduri despre „Love

  1. Fiți sănătoși și iubiți-vă încă muuuulți ani!
    Noi avem 36 împreună și ne iubim, ne respectăm, ne înțelegem, avem încredere unul în celălalt și ne ajutăm atunci când avem nevoie.
    Îmbrățișez tare!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.