Analgezic

„Draga Aura,

Am reușit să citesc și al doilea volum, aseară la ora 00:00 l-am terminat, dar pentru că am un pic de bun simț, m-am abținut (cu greu!) să-ți scriu impresiile mele, la o oră atât de târzie.
Primul volum l-am citit în două zile, al doilea l-am început imediat după ce l-am primit, dar după vreo 80 de pagini m-am hotărât să-l împrumut unei ființe dragi mie, care poate citind cartea ta își va da seama de anumite lucruri care să-i folosească, în legătură cu burn-out-ul.
După ce am recuperat-o nu am avut liniște până nu am dat-o gata. Având copiii mici, mi-a fost un pic mai greu. Concluzia mea de cititor este următoarea: cărțile tale sunt ca o cafea, dacă nu ai citit din ele, parca-ți lipsește ceva în ziua respectivă. Spun de cafea, e singura dependență pe care o cunosc, ca să pot face comparație. Când luam seara cartea în mână, îmi spuneam în sinea mea: „Ia să vedem ce-a mai făcut Aura”. La fel de hazlie, optimistă și cu sufletul curat, citind îți par cuvinte simple, dar care îți ung sufletul, nu te mai saturi și nu ai răbdare să vezi ce urmează. Cărțile tale sunt nu numai de citit dar și de recitit. Încă o dată m-am convins că am primit cel mai frumos cadou la cei 30 de ani ai mei.
Nu m-aș opri din scris la cât entuziasm am și în câte capitole m-am regăsit. Pe scurt, vreau să mai adaug că iubeam și înainte natura, dar nu o admiram așa cum o fac acum. Tu ești vinovata principală, care m-a făcut să mă uit mai mult în sus decât în jos (adică la cer) și caut mai des să mă plimb cu copii pe dealurile pe care le-am descoperit de curând, datorită ție.
Ești minunată, cu un suflet de aur, nu e o coincidență că te cheamă Aura.❤️
O zi frumoasă îți doresc și îți mulțumesc pentru aceste cărți minunate, scrise din suflet.” Marina S.

Când primești astfel de mesaje, chiar dacă afară plouă, e mohorât și trist, iar sufletul tău e fix la fel, simți o rază de soare cum străbate norii ăia grei, un zâmbet înflorește-n colțul gurii și, ca un analgezic, îți mai îndulcește durerea, o mai estompează. Primești doza de care aveai nevoie să faci față unei noi zi. Ai dat sufletul din tine în paginile alea, dar primești înmiit înapoi.
Mulțumesc, Marina!

https://aurablupu.com/2018/09/04/semne-2/

„Trăirile Aurei” o găsiți pe site-ul editurii Libris. Mulțumesc!

https://www.libris.ro/trairile-aurei-vol-2-aura-b-lupu-LIB978-606-029-131-2–p13043428.html

Un gând despre „Analgezic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.