Aveți dreptate!

Fragment din cartea „Trăirile Aurei” pe care și voi o puteți avea în biblioteca voastră, e la un click distanță pe site-ul editurii Libris, în librăria on-line Cărturești, pe EMag etc.

Mulțumesc!

Citește românește!

Susține autorii români, cumpără-le cărțile!

#citimromânește #sprijinimautoriiromâni

https://carturesti.ro/product/search/trairile%20aurei

https://www.emag.ro/trairile-aurei-aura-b-lupu-editia-2019-9786060291312/pd/D5TNSBMBM/?X-Search-Id=574bb376cb6981e12393&X-Product-Id=56462439&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Aura B. Lupu

„I’m at that stage in my life where I keep myself out, of unnecessary arguments, so even if you tell me 1+1=5, you’re absolutely correct, enjoy.”

Cam așa cu atmosfera din ultimele zile, săptămână chiar. Fiecare înțelege ce vrea, cum vrea și dacă vrea. Nu știu ce furtuni astrale-or fi, da’ se duce o bătălie acerbă pe avut  dreptate, cu argumente, interpretări, dezacorduri, discuții inutile și interminabile. Un fel de învârtit în juru’ cozii doar de dragu’ de-a te certa, contrazice și dat cu părerea invers.

No bine-atunci, din punctul meu de vedere să știți că tăți aveți dreptate, câtă dreptate vreți voi! Io m-am luat și m-am dus la mare. M-am urcat la cucurigu-n praznic pe dealurile din  Calais (Franța) și m-am uitat la țărmu’ Angliei, m-am lăsat bătută de vânt și-arsă de soare și-am fost fericită și bucuroasă, no! M-am lăsat hipnotizată de nisipul spulberat de vânt, am…

Vezi articolul original 271 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.