Aveți dreptate!

Fragment din cartea „Trăirile Aurei” pe care și voi o puteți avea în biblioteca voastră, e la un click distanță pe site-ul editurii Libris, în librăria on-line Cărturești, pe EMag etc.

Mulțumesc!

Citește românește!

Susține autorii români, cumpără-le cărțile!

#citimromânește #sprijinimautoriiromâni

https://carturesti.ro/product/search/trairile%20aurei

https://www.emag.ro/trairile-aurei-aura-b-lupu-editia-2019-9786060291312/pd/D5TNSBMBM/?X-Search-Id=574bb376cb6981e12393&X-Product-Id=56462439&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Aura B. Lupu

„I’m at that stage in my life where I keep myself out, of unnecessary arguments, so even if you tell me 1+1=5, you’re absolutely correct, enjoy.”

Cam așa cu atmosfera din ultimele zile, săptămână chiar. Fiecare înțelege ce vrea, cum vrea și dacă vrea. Nu știu ce furtuni astrale-or fi, da’ se duce o bătălie acerbă pe avut  dreptate, cu argumente, interpretări, dezacorduri, discuții inutile și interminabile. Un fel de învârtit în juru’ cozii doar de dragu’ de-a te certa, contrazice și dat cu părerea invers.

No bine-atunci, din punctul meu de vedere să știți că tăți aveți dreptate, câtă dreptate vreți voi! Io m-am luat și m-am dus la mare. M-am urcat la cucurigu-n praznic pe dealurile din  Calais (Franța) și m-am uitat la țărmu’ Angliei, m-am lăsat bătută de vânt și-arsă de soare și-am fost fericită și bucuroasă, no! M-am lăsat hipnotizată de nisipul spulberat de vânt, am…

Vezi articolul original 271 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.