Singurătate 2

Ești supărat? Spune-o! Vrei ajutor? Cere-l! Te nemulțumește ceva? Arat-o! Nu mai jucați teatru prefăcându-vă că totul este minunat și extraordinar, nu mai răspundeți la întrebarea „Ce faci?”, c-un „Bine!” scurt și mincinos, nu mai lipiți zâmbete false pe chip și nu mai afișați o fericire pe care n-o simțiți.

Vrând să arătăm lumii că suntem ok, că noi n-avem probleme și-n viața noastră curge doar lapte și miere, cădem în capcana crezutului. Adică lumea chiar o să ne creadă că așa este. Și-ajungem să sfârșim dându-ne cu capul de pereții singurătății.

 

Când ai fost dezamăgit de prea multe ori, când ți-ai luat-o la greu de la cei care ar fi trebuit să te susțină și să te iubească, când încrederea ți-a fost trădată de prietenii cei mai buni, ajungi să te izolezi, să te refugiezi într-un colț de lume și să stai acolo, pitit, tăcut și singur.

Am mai scris io odată, că mai urâtă decât bătrânețea, nu-i decât singurătatea https://aurablupu.com/2018/02/11/singuratate/  …

Tocmai de asta, chiar dacă-i fost dezamăgit, supărat, trădat, nu te lăsa ȘI învins. Nu renunța la oameni. Pentru că nu toți oamenii-s la fel, dar un lucru musai să-l știi: puțini, foarte puțini au super-puteri, puțini pot să-ți ghicească sau să-ți citească gândurile.

Așa că… Ești supărat? Spune-o! Vrei ajutor? Cere-l! Te nemulțumește ceva? Arat-o! Și fă-o până nu e prea târziu…

Cu drag și cu iubire,

Aura B. Lupu

13/01/2020

Donație

Vă place ceea ce citiți? Aici puteți sprijini autoarea. Mulțam fain!

€10,00

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.