Femei

Aura B. Lupu

Nu-s obosită, îs ruptă de oboseală. Îmi vine să mă pun în cur şi să mă cânt.

Este câte-o zi când toate se adună: serviciu, cumpărături, făcut mâncare, întins haine, strâns haine, făcut curat etc. Nu ştiu cum e la voi, da’ la mine parcă nu se mai termină. Şi hai, făcutu’ mâncării mai e cum e, da’ strânsul şi curățatul de după în bucătărie mă omoară! Recunosc, nu mi-a plăcut niciodată – prea tare – să stau la cratiță. Fac mâncare că-i de musai ca de voie bună. Da’ să fac din asta o pasiune, cu rețete inventate şi-apoi pus  poze pe Facebook, cu mâncăruri sofisticate, nope! Şi-aşa ce folos? Vorba aia, mâncăm şi c…, nu?

Acum să nu se ofuscheze pe mine pasionatele în bucătărie. E o pasiune ca oricare alta şi, chiar dacă nu rezonez cu ea, încerc s-o pricep. Însă mi se pare e o mare…

Vezi articolul original 217 cuvinte mai mult

9 gânduri despre „Femei

  1. Deci ceea ce apreciez la tine este modul în care prezinți articolele: Pe șleau!… Sinceră să fiu apreciez, nu vezi prea des bloguri de genul.
    Cat despre bucătărie, as zice ca semăn putin cu tine la partea de după, stransul si spălatul vaselor. De asta fugim amândoi, si eu si sotul;eu aleg să spăl vasele si sa strâng după in schimbul unor favoruri din partea soțului… sa mai perieze el covorul sau sa șteargă praful. E okay sa muncim împreună, sa inteleaga si el ce înseamnă munca de femeie.
    O seara frumoasa iti doresc, dragă Aura!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.