GOODBYE!

Am gătat cu „politichia” (și cu căcatul generat de ea); hai să ne-ntoarcem la oițele, pășunile, flutureii și apusurile noastre.

Da’ o parte bună a fost în toată tărășenia asta. S-a cernut lintea de neghină și lemnele de uscături. Câte-o triere de asta nu strică, măcar din când în când. Se mai aerisește spațiul și se mai curăță.

Ce mă uimește – încă – este reacția celor șutați în cur. Îi dai afară pe ușă și-apar la geam, urlând:

– Da’ de ce m-ai scos afară, fă? De ce???

Închizi și geamu’, mai tragi și draperiile și-auzi la intrarea din spate:

– De ceeeee???

Tragi zăvoru’ și-acolo și hop, apare iar la ușa din față:

– Lasă-mă să intru!!! Îți poruncesc, auzi? Io vreau să intru! Vreau!!!

Neghinițelor, uscăturilor, pietricelelor ș.a.m.d. am o noutate pentru voi: ce vreți voi NU mă interesează. Dragoste cu sila nu se poate. Degeaba-mi poruncești tu mie: „Fă, iubește-mă!”, că dacă mie nu-mi vine, nu te iubesc și pace! Și-odată ce te-am scos afară din listă și de pe pagina mea, nu mai încerca alte intrări, că-i tot degeaba. Nu merge și gata. Nu te iubesc, nu te urăsc, pur și simplu nu mă interesezi. OK? Odată ce mi-ai împroșcat venin în moacă, pentru mine nu mai exiști. Pagina mea nu-i de dezbateri politice. Nici de dat cu tifla altor cititori. Să nu credeți că asist de dragu’ rating-ului să-mi bălăcăriți cititorii iar io să stau cu mâinile-n sân și să-mi număr tacticoasă like-urile. E exact ca și când la mine-acasă musafirii ar începe să se-njure între ei iar io să stau într-un fotoliu și să sorb nepăsătoare dintr-un pahar, ronțăind floricele de porumb. Serios?

Și nu-mi mai trimite mesaje de pe nu știu ce conturi false încercând să mă convingi că ai dreptate. Ai. Câtă dreptate vrei tu să ai, io ți-o dau, pe bune! Du-te cu ea învârtindu-te unde vrei tu, da’ nu la mine pe pagină. Pagina mea, casa mea, regulile mele, remember? https://aurablupu.com/2018/02/26/my-house-my-rules/

Că dacă te oboseai să-mi citești postările, știai deja chestia asta.

Nu-mi pasă absolut defel cine ești, poți fi și papa de la Roma că mi se rupe-n paișpe. Dac-ai fost nesimțit și-obraznic, OUT.

Cât timp te adresezi frumos, politicos și civilizat, chiar și-n contradictoriu, n-am nicio treabă. Da’ când sari calu’ și-ncepi să jignești și să te dai „dăștept”, GOODBYE!

Pă restu’ v-am țucat cu drag pă tăți!

Cu drag și cu iubire,

Aura.

12/08/2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 gânduri despre „GOODBYE!

 1. A republicat asta pe Aura B. Lupu și a comentat:

  Neghinițelor, uscăturilor, pietricelelor ș.a.m.d. am o noutate pentru voi: ce vreți voi NU mă interesează. Dragoste cu sila nu se poate. Degeaba-mi poruncești tu mie „Fă, iubește-mă!”, că dacă mie nu-mi vine, nu te iubesc și pace! Și-odată ce te-am scos afară din listă și de pe pagina mea, nu mai încerca alte intrări că-i tot degeaba. Nu merge și gata. Nu te iubesc, nu te urăsc, pur și simplu nu mă interesezi. Ok? Odată ce mi-ai împroșcat venin în moacă, pentru mine nu mai exiști. Pagina mea nu-i de dezbateri democratice. Nici de dat cu tifla altor cititori. Să nu credeți că asist de dragu’ rating-ului să-mi bălăcăriți urmăritorii iar io să stau cu mâinile-n sân și să-mi număr tacticoasă like-urile. E exact ca și când la mine-acasă musafirii ar începe să se-njure între ei iar io să stau într-un fotoliu și să sorb nepăsătoare dintr-un pahar, ronțăind floricele de porumb. Serios?

  Și nu-mi mai trimite mesaje de pe nu știu ce conturi false încercând să mă convingi că ai dreptate. Ai. Câtă dreptate vrei tu să ai, io ți-o dau, pe bune! Du-te cu ea învârtindu-te unde vrei tu, da’ nu la mine pe pagină. Pagina mea, casa mea, regulile mele. Că dacă te oboseai să-mi citești postările, știai deja chestia asta. 😉

  Nu-mi pasă absolut defel cine ești, poți fi și papa de la Roma că mi se rupe-n paișpe. Dac-ai fost nesimțită și-obraznică, OUT.

  Cât timp te adresezi frumos, politicos și civilizat, chiar și-n contradictoriu, n-am nicio treabă. Da’ când sari calu’, și-ncepi să jicnești și să te dai „dășteaptă”, GOODBYE!

  Apreciază

  1. Ioi Potecuță, de aseară șterg și blochez simpatizanții Veoricăi. 😨 Tu știi că io nu-s cu politica dar votul de duminică a fost pentru democrație și m-o pus „hitipuc” să postez că am fost la vot…
   Ce comentarii și câtă ură… Doamne feri și apără! Habar n-aveam că-s atât de mulți în lista mea!
   Da’ no, nu-i bai, numa’ bine-am făcut o țîrucă de curățenie, nu?
   Fac loc oamenilor de-o samă cu mine.
   Te țuc și te îmbrățișez cu drag!
   😘😘😘

   Apreciază

   1. Serios??? Doamne fereşte! Cum nu stau pe FB, nu ştiu ce-i pe acolo. Aici măcar fug cât pot de locurile-n care nu poţi vorbi omeneşte. Dar când năvălesc pe tine e grav. Nici eu nu-s cu politica dar zău dacă nu mă dau peste cap de tot comentariile alea, cum spui, pline de ură.
    Foarte bine ai făcut, lasă spaţiu pentru cei cu care te poţi înţelege, n-are sens să pierzi timp cu cei care oricum nu aud, nu văd, numa’ muşcă 😀
    Te pup!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.