Câteva adevăruri despre Scorpion

Zodia Scorpionului este semnul morții și-al renașterii și una dintre cele mai stranii și contradictorii zodii. Nativii Scorpioni sunt adesea greu de înțeles dar dacă ai răbdare și iubire suficientă să o faci, ei pot oferi atât de multe!

Îndrăznesc să scriu despre Scorpion pentru am unul în casă. Și, din ceea ce am observat și știu eu, are câteva caracteristici care nu pot fi schimbate, oricât ai vrea. Acum nici nu mai vreau s-o fac, pentru că am înțeles că sunt definitorii pentru cine este el.

Este un magnet pentru ceilalți, extrem de inteligent, cu un simț de autoapărare dezvoltat, atrage rapid oamenii în jurul lui, el dă tonul, stabilește planul, este sufletul petrecerii și dacă cumva lipsește, i se simte lipsa acut.

Pasional, răzbunător, exploziv, la el nu există cale de mijloc, totul este alb sau negru. Clar, fără mișmașuri, fără trucuri, dacă cumva ai încercat vreodată să îl păcălești, să-l rănești, să-l înșeli, trebuie să te ferești de răzbunarea lui. Nu te uită niciodată, nu te iartă, iar dacă îi mai ieși vreodată-n cale, pe lângă faptul c-o să vrea să te calce cu mașina,😜 o să te înțepe cu sarcasmul lui până o să-i cerșești îndurarea. Și o s-o faci degeaba, pentru că ea n-o să vină, poate fi de-a dreptul crud. Dar și de o tandrețe și-o blândețe incredibilă cu cei pe care-i iubește, iar dacă i-ai câștigat încrederea, e omul pe care te poți baza oricând.

Obține întotdeauna ceea ce vrea, când vrea, are o putere mare de convingere, știe să te facă din vorbe, să te amețească și să te aburească cum nimeni altul nu o poate face.

Intens, misterios, aventuros, dansând cu grație pe linia dintre viață și moarte, trăind uneori periculos, Scorpionul este plin de patos și de emoții, pe care însă cu greu și le arată, le ține bine ascunse în adânc; poate fi extrem de gelos și posesiv.

Calitățile lui sunt strâns legate de defecte: loialitatea lui absolută devine intoleranță la cea mai mică trădare, pasiunea poate deveni fanatism iar iubirea lui înfocată se transformă, la un singur pas greșit, în ură.

Tenace, curajos, realist și rafinat, Scorpionul este un prieten de nădejde, un observator atent și-un partener care te va iubi cum nimeni altul n-o va face.

Așa că… cine n-are un Scorpion, să-și caute.

Cu drag și cu iubire,

Aura.

19/11/2021

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.