Timp frumos

Când ne plimbam prin colțul nostru de rai acum câteva zile și bătea vântul, și ploua și era frig, vorbeam cu Adi că vaai, ce bine-ar fi să ne plimbăm dar să simt valul de căldură cum se revarsă din cer și din pământ, să miroasă a caniculă, a praf, a ars, să umblu și io iar în budigăi scurți și în sandalele mele de țifroșag. Ieri, ia ghiciți, cum a fost vremea? 24 de grade! Și-așa o s-o țină toată săptămâna, Domne-s mulțam! Râdeam apoi ieri, în timp ce ne plimbam, și-am zis că dacă Doamne-Doamne împlinește dorințe pe bandă rulantă, no, azi îmi doresc 1 milion de euro-n cont. 😁😜

Am vorbit cu ai noștri din România și e surprinzător să vezi că acolo la 9 seara e întuneric, în timp ce la noi soare-i încă sus pe cer. E în sfârșit o vreme minunată, nu mă mai satur de ea, de așternuturile mele uscate pe terasă, de diminețile când mă trezesc cu soarele bătând în geam, de serile lungi, calde și liniștite, de grătarul cu prietenii și timpul petrecut frumos. Sunt o dependentă de soare, de căldură, de vară, de zile lungi, de cer înstelat. Asta e. Până nu ies din iarnă, din hibernare, nu pot zice că trăiesc deplin. Pe mine vremea frumoasă mă energizează, mă îmboldește să ies, să fac, să dreg.

E o vreme frumoasă, e ultima zi din mai când de obicei plecam în vacanță, dar uite cum acum nu-mi pare rău că nu mai plec, sentimentul ăla de libertate, de time-out, pot să-l trăiesc bine-mersi și aici.

Cineva le potrivește pe toate așa cum trebuie. Cineva are grijă de tot. Deci, Doamne-Doamne, ai reținut, milionul de euro-n cont, da? 😁

Cu drag și cu iubire,

Aura.

31/05/2021

PS. Nu uitați, în curând, la Siono, apare primul meu roman.

6 gânduri despre „Timp frumos

  1. Cum și la mine s-a îmbunat vremea cam în același timp, înseamnă că ție trebuie să-ți mulțumesc 🙂 Sunt nerăbdător să aud mai multe despre acel milion de euro, de-ie Dumnezeu! Să vină oare din partea vânzărilor de carte? Țin să contribui și eu la asta! 🙂 Trimite-mi te rog datele că vreau neapărat să mă aflu printre primii care îi vor amușina acel miros inconfundabil de cerneală proaspătă. Foarte reușită și coperta, felicitări! Editura Siono a făcut un lucru grozav!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Sunt încântată de colaborarea cu ei. 💝💝💝 Încă nu cunosc nici eu datele, acum se „coace” în tipografie, imediat ce apare pe site-ul lor o să adaug și eu link-ul către carte. Să te-audă bunuțu’ Dumnezeu! 😁😍🤩 Mulțumesc mult, Condei!

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.