Oportunități

Ne plângem că s-au închis sălile de sport. Nu ne-a închis însă nimeni sala naturii. Acolo, prin parcuri și păduri, sub cerul liber, putem face ce și cât sport vrem. N-am fost niciodată atrasă de sălile de fitness, am preferat să fiu afară, în natură, la aer curat, unde pot să respir în voie. Da, când am avut nevoie de aparatele speciale pentru spate, care să mă ajute să-mi întăresc mușchii spatelui și să-mi protejez mai bine coloana, trimisă de medic m-am înscris și eu la una, „rugschool”, un fel de școală a spatelui, tradus mot à mot, dar după ce mi-am împlinit programul, n-am mai călcat pe-acolo.

Ne văităm că suntem restricționați, forțați să purtăm măști. Însă afară, în câmp, n-avem restricții și nici mască nu-i musai să purtăm.

Ne văicărim că n-avem libertate dar afară, în natură, pe coclauri, avem câtă libertate vrem.

Ne lamentăm c-am ajuns dependenți de calculatoare și telefoane, dar nimeni nu ne oprește să le mai lăsăm deoparte și să facem și altceva, măcar un timp. Ce bine prinde câte-o pauză, forțați (sau nu) de împrejurări! Ieri mi-a căzut netul, probabil a înghețat și el, Facebookul a făcut figuri așa că l-am dezinstalat, iar seara am stat un pic pe gânduri dacă să-l reinstalez. Pauza forțată a fost numai bună, vremea a fost splendidă iar natura m-a încântat. Plimbarea m-a revigorat, m-am întors acasă roșie ca focul în obraji și mult mai limpede la cap. 😜 Înainte să ies mă simțeam îmbâcsită, confuză, capul mă durea, priveam ca prin ceață, aveam de trimis și de răspuns la o mulțime de e-mailuri și multe alte treburi de rezolvat on-line, iar faptul că netul nu mergea, mă enervase rău. Asta până mi-am dat seama că de fapt era o oportunitate să mă bucur de vremea extraordinară.

Da, cu siguranță a meritat. Să-mi pice netul iar Facebook-ul să-mi facă figuri. Cum vedeam eu altfel o pădure albă, un lac înghețat, un cer minunat de-albastru, și-un câmp colorat?

Cu drag și cu iubire,

Aura.

7 gânduri despre „Oportunități

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.