O urare altfel

Da’ ce, credeți c-o las pe mama să vă scrie urările de sfârșit de an? Nici vorbă! Vi le tooot scrie de vreo 4 ani, acum e rândul meu!

Bun, să începem. Vă doresc să vă găsiți iubirea, bucuria, fericirea și scopul în viață, adică un cățel așa, ca mine, care să vă ocupe tot timpul, tot spațiul și să vă umple existența aia a voastră anostă și fără rost. Bine, pe lângă el și un umanoid, doi, trei, care clar n-o să capete aceeași atenție ca mine dar ca să nu mă plictisesc și să am o țâră de concurență hai, treacă de la mine, o să-i tolerez.

Vă mai urez sănătate, dar asta-i de la sine înțeles c-o s-o aveți cu un cățel ca mine alături, noi vă scoatem la plimbare, noi vă alergăm și vă punem sângele în mișcare și faceți bujori în obrăjori, noi vă ridicăm fundurile grase și leneșe din fotolii și vă provocăm la mișcare și vă alergăm.

Vă doresc râs și voie bună, da’ și astea vor fi ceva normal, o să vină de la sine cu un cățel ca mine-n casă, voioșia și veselia vor fi ceva firesc.

Vă mai doresc să apreciați ceea ce aveți, cât mai aveți, înainte să m-apuc io să le rod și să le sparg și, să nu uitați, supărarea face riduri, deci trebuie să învățați să nu vă mai atașați de lucruri, alea nu-s importante, ci ființele care vă înconjoară și vă colorează viața, da? Nu uitați, e extrem de important, mai ales când auziți vreo bufnitură și găsiți vaza aia chinezească spartă, da?

Vă mai doresc să vă treziți bine dispuși în fiecare dimineață, spălați pe față direct în pat, temeinic, și în nas și în urechi, igiena e foarte importantă!

Vă mai doresc câte-o sesiune de reflexoterapie când treceți apoi prin living și călcați pe diferite jucării pe care je le-am înșirat strategic, înainte de culcare, prin toată casa, să vă surprind dimineața plăcut și să vă dau o deșteptare așa cum trebuie. Palpitațiile să nu vă îngrijoreze, dacă inima bate înseamnă că trăiți, iar sperietura pe care tocmai ați tras-o vă ajută să vă treziți de-a binelea, mai bine decât licoarea aia neagră și scârboasă, pe care-o beți.

Așa, ce să vă mai doresc? 2021 să vă aducă tot ce vreți, să vă împliniți dorințele și visurile, să vă atingeți țelurile și, cel mai important, să fiți fericiți și să zâmbiți des. Să nu vă faceți griji, chiar dacă o să plângeți, cu un cățel ca mine alături, lacrimile vor dispărea ca prin farmec, să știți!

Vă las acum, că am o treabă importantă, mă duc în bucătărie după mama mea, se pregătesc pe-acolo ceva bunătăți și știu că pică și la băiatu’ câte ceva! Da, asta e, trebuie să recunosc că sunt un profitor, un oportunist. Da’ nu-i așa că mă iubiți?

La mulți ani, 2021!

An Nou Fericit!

Max.

(Hai c-o trec și pe mama la drepturile de autor, că mi-e milă de ea!)

& Aura.

31 decembrie 2020

16 gânduri despre „O urare altfel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.